Shoppen voor het Ronald Mcdonald Kinderfonds

Shoppen voor het Ronald Mcdonald Kinderfonds | Geld inzamelen
 
 
VIP night voor het goede doel!

28 maart organiseren wij, 5 enthousiaste studenten aan Hogeschool Schoevers, een modeshow om geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds! Tijdens deze avond verzorgen wij een modeshow en word je natuurlijk ook voorzien van een hapje en drankje. Naast het feit dat wij het erg leuk vinden om deze avond te organiseren, is het hoofddoel om geld op te halen voor dit goede doel. 10% van de gekochte items 28 maart gaat naar het doel, maar alle extra donaties zijn natuurlijk hartelijk welkom!

Het Ronald McDonald Kinderfonds draagt al ruim dertig jaar concreet bij aan het welzijn van zieke of zorgintensieve kinderen en hun familie. Het Ronald McDonald Kinderfonds wil, samen met de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen in het land, ervoor zorgen dat families met een ziek of zorgintensief kind optimaal voor hun kind kunnen zorgen en dicht bij elkaar kunnen zijn. Daarom biedt het goede doel gezinnen met een ziek of zorgintensief kind een warm en gastvrij verblijf in logeerhuizen bij ziekenhuizen, huiskamers in de ziekenhuizen en vakantiehuizen.

Je hulp is onmisbaar! Het Ronald McDonald Kinderfonds krijgt geen subsidie en is volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Van jou! Wil je graag iets doen voor zieke kinderen? Organiseer een actie, doe mee aan HomeRide of geef een gift. Met €60 maak je een overnachting voor een heel gezin mogelijk, op loopafstand van het kind in het ziekenhuis. Zo zorg je ervoor dat een gezin samen kan zijn op het moment dat ze elkaar het hardste nodig hebben. Iedere bijdrage telt. Hartelijk dank voor jouw hulp!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
22 donaties
€ 565,00

Deze actie is gesloten.