Shiva

Shiva | Geld inzamelen
 
 
Shiva vraagt u om hulp

Via deze weg wil ik hulp vragen voor Shiva. Zij is al 9 jaar bij mij en we hebben samen echt al heel wat meegemaakt. Uren lopen door de heide en bossen of op de camping waar ze heel veel vrienden en vriendinnen had op bezoek. Ja, met haar heb ik altijd lol en ik kan altijd terecht als ik even een traantje heb. Zo heeft ze mij echt geholpen na een heftige breuk van een relatie van 13 jaar. Ik was er echt kapot van. Maar op momenten dat ik weer inklapte stond Shiva al naast me. Zij is echt mijn steun en toeverlaat. Omdat ze mij zo erg dierbaar is en ze altijd voor mij klaar staat wil ik haar echt heel snel laten helpen zodat we nog vele jaren van elkaar kunnen genieten. Want om eerlijk te zijn zou ik niet weten wat ik zonder haar zou moeten. Ik heb Shiva echt nog heel hard nodig, vandaar dat ik uw hulp vraag om haar te kunnen helpen.

Helaas heeft ze een bult die met spoed verwijderd moeten worden maar de kosten zijn behoorlijk hoog. Ik vind het niet fijn om te zeggen maar sinds we ons huisje hebben zit ik financieel aan de grond. Sinds kort sta ik onder bewind : dat betekent dat ik niet over mijn eigen financien kan beschikken. Om alles weer op de rit te krijgen krijg ik steun van de instelling  Doras. Omdat ik in de schuldsanering zit is het voor mij onmogelijk de kosten voor deze operatie te bekostigen.
Gelukkig was het dankzij een lieve sponsor mogelijk om al een paar stappen in de goede richting te zetten.

Hieronder heb ik alles op een rijtje gezet wat er  gedaan moet worden: 

Laboratoriumonderzoek: De arts kan van buitenaf niet zien wat de bult precies is dus hij zal het moeten verwijderen en laten onderzoeken in het laboratorium. Het kan een melkklierontsteking of een kwaadaardige bult zijn.
Kosten zijn € 200,00.

bult laten verwijderen: 
Daarvoor zijn de kosten incl. medicatie en verdoving €1100,00.

 

Omdat ik onder bewind sta en maar € 50,00 per week krijg, kan ik (hoe graag ik het ook wil) niet sparen. Het doet mij echt pijn omdat ik haar gewoon niet kan helpen op welke manier dan ook. Ze geniet nog echt van haar leventje en dat wil ik niet van haar afnemen.

Vandaar dat ik via deze weg om hulp vraag.
Ik heb er echt alles aan gedaan maar, tot mijn grote spijt, zonder resultaat.
Het is voor mij heel belangrijk dat Shiva op korte termijn geholpen kan worden.
Op Shiva haar Facebook kunt u volgen wat de ontwikkelingen zijn.

Wilt u Shiva helpen?
Ga dan naar 'doneer' om uw bijdrage te doneren.
Daarvoor wil Shiva u alvast heel erg bedanken voor uw komst op onze website en voor uw hulp.

Veel pootjes en een natte neus van Shiva. 

Volg Shiva op haar FaceBookEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.300,00
0%

Deze actie is gesloten.