Shetlandercentrum Altura

Shetlandercentrum Altura | Geld inzamelen
 
 
Wie helpt Shetlandercentrum Altura?

Een droom hebben en ook waar maken is niet voor iedereen mogelijk, maar deze droom is voor Rianne van Shetlandercentrum Altura in Alteveer voor het grootste deel al verwezenlijkt.

Wat begonnen is als een kleine club voor jonge ruiters die op shetlanders hun eerste rondje rijden is uitgegroeid tot een volwaardige manege met 100 leerlingen. Ondertussen zijn er niet alleen shetlanders maar ook pony's en paarden. 

Shetlandercentrum Altura is de ultieme buitenaccommodatie waar iedereen welkom is en vele activiteiten met en zonder paarden worden georganiseerd. Altura is een kleinschalige / eenmansmanege die mensen van jong en oud wil laten kennis maken met paarden. Als de meeste personen aan paardrijden denken is het vaak een dure sport maar niet bij Altura. 

Op een manege kunnen de kinderen vaak pas op les als ze 7 jaar zijn. Bij Altura kunnen ze terecht voor lessen als ze 4 jaar zijn. Ze leren niet alleen ponyrijden maar ook het poetsen, opzadelen en de omgang met de pony. Wij geven de lessen in kleine groepjes, nooit meer dan 6 kinderen. Het allerbelangrijkste is ehter het plezier van de kinderen/ruiters met de pony's.

De ultieme droom van Rianne en Altura is paarden houden op een manier die het best aansluit bij de natuurlijke behoeftes van het paard. Dit betekend o.a leven in een groep, veel ruwvoer, veel buiten lopen. Waar mogelijk wordt er dan ook tegemoet gekomen aan de behoeften van hun dieren.

DEZE CROWDFUNDING VRAAGT JULLIE HULP BIJ:

De paddocks (droge voerplek dmv tegels) en het wandelpad (grof grind) dienen  te worden aangepakt om de dieren een fijne droge voer en wandelplek te geven en de ruiters op deze wijze mee te laten genieten van de goede zorg die ze krijgen.

Droge hoeven zijn essentieel voor de gezondheid van de dieren.

En (niet onbelangrijk) de ruitertjes kunnen zelfstandig hun pony ophalen zonder uit te glijden in de blubber!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
17 donaties
€ 335,00
Doel: € 7.000,00
4%

Deze actie is gesloten.