Shaolin Kempo Kai naar het Wereldkampioenschap

Shaolin Kempo Kai naar het Wereldkampioenschap | Geld inzamelen
 
 
Help Shaolin Kempo Kai naar het Wereldkampioenschap Kempo

Beste Allemaal,

Shaolin Kempo Kai Gouda is een vereniging waar de sport Kempo beoefend wordt. Kempo is een zelfverdedigingsport voor jong en oud, man en vrouw. Kempo leert je discipline en respect wat erg belangrijk is in het dagelijks leven. 
 
Op de Nederlandse Kampioenschappen behalen wij als vereniging erg veel prijzen en daardoor kwalificeren er van onze vereniging ook veel sporters zich voor het Wereld Kampioenschap. Wij zijn als sportschool nu drie keer naar het Wereld Kampioenschap geweest en hebben al een aantal wereldkampioenen rondlopen op onze vereniging waar wij erg trots op zijn!

 Helaas heeft niet iedereen die gekwalificeerd is voor het Wereldkampioenschap een kans om ook echt te gaan, dit komt doordat Kempo geen subsidie krijgt van de overheid en je de kosten van het verblijf en deelname aan wedstrijden zelf moet betalen, wat voor veel mensen erg veel geld is. Wij als Shaolin Kempo Kai willen iedereen een gelijke kans geven zodat niet alleen de sporters die het wel kunnen betalen naar wedstrijden kunnen maar ook de sporters die het niet kunnen betalen, omdat ook deze sporters erg goed zijn en een kans hebben om wereld kampioen te worden! 

Daarom deze actie, wij willen alle sporters van Shaolin Kempo Kai een kans geven om zich te bewijzen op het Wereld Kampioenschap dat aanstaande  26-30 april plaats zal vinden in Portugal. 

Daarbij hebben wij jullie hulp nodig! Met het geld wat wij hier hopen op te halen kunnen wij een team van Shaolin Kempo Kai naar Portugal laten gaan om daar de eer van ons land te vertegenwoordigen.

Met alle bijdragen zijn wij enorm blij, wie het kleine niet eert is het grote niet weerd zeggen wij altijd!


Wij willen ook iets terug doen voor de mensen die een groot bedrag geven, zoals:

Bij 50 euro 3 maanden gratis trainen bij Shaolin Kempo Kai Gouda.

Bij 100 euro 6 maanden gratis trainen bij Shaolin Kempo Kai Gouda.

Bij 250 euro (of meer) een workshop voor u, uw vrienden of medewerkers.


Wilt u iets anders voor het bedrag wat u heeft gegeven? geen probleem, mail het idee naar shaolinkempokai@planet.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

voor informatie over onze vereniging kijk op www.shaolinkempokai.nl



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








7 donaties
€ 105,00
Doel: € 10.000,00
1%

Deze actie is gesloten.