Shanti Pant Foundation

Shanti Pant Foundation | Geld inzamelen
 
 
Help de kinderen in Nepal weer naar school!

In april 2018 ga ik, Chantal, voor drie en een halve week naar Nepal. In deze periode ga ik helpen bij de Shanti Pant foundation. Deze foundation zet zich in voor scholen in Nepal, dit doen ze op veel verschillende manieren. Ze zorgen bijvoorbeeld voor betere schoolspullen en schoolkleding, ook proberen ze de schoolgebouwen en de hygiëne te verbeteren. De foundation zet zich ook in om meisjes te informeren over hun menstruatie en probeert er voor te zorgen dat ze in die periode gewoon naar school gaan. Educatie is namelijk erg belangrijk voor een kind. Ze helpen meerdere scholen en op die manier worden er dus ook heel veel kinderen geholpen.

In de periode dat ik in Nepal ben zal ik deze foundation op veel verschillende manieren gaan helpen. De foundation is afhankelijk van donaties om hun werkzaamheden voort te zetten. Kinderen hebben de hulp van de foundation hard nodig. De Shanti Pant foundation zorgt ervoor dat ze weer naar school kunnen en daarmee vergroot hun kans op een goede toekomst. Het geld wat ingezameld wordt zal ik meenemen naar Nepal, zodat er spullen van gekocht kunnen worden om de kinderen te helpen. Niet alleen de kinderen worden geholpen door het aanschaffen van deze spullen. De Shanti Pant foundation koopt de spullen namelijk bij lokale winkels waardoor de plaatselijke economie ook geholpen wordt. 

Deze foundation doet dus erg goed werk in Nepal. Ik zou hier graag mijn steentje aan bijdragen en kan jouw hulp dus goed gebruiken!

Als je liever een bedrag onder de 5 euro doneert is dat ook mogelijk. Je kunt dan direct geld overmaken naar NL28 RABO 0145 2452 17Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

18 donaties
€ 195,00
Doel: € 200,00
97%

Deze actie is gesloten.