Sfeervol Rekken

Sfeervol Rekken | Geld inzamelen
 
 

Waar we in 2022 een prachtig begin maakten met het sfeervol verlichten van Rekken, deden we in 2023 een enorme stap voorwaarts. Deze pagina is erop gericht om in 2024 een nóg sfeervoller Rekken te maken, samen.
Wat begon bij de versierde Berkelbrug breidt zich elk jaar uit.

We hebben in 2022 voldoende geld bij elkaar gekregen om de Berkelbrug te versieren. Daar kwamen heel veel positieve reacties op, dat was mooi. De basis is toen financieel gelegd door de dorpscoöperatie en dit jaar is dit aangevuld vanuit deze crowdfundingactie, de actie ‘Zomer in Gelderland’ en een verdubbeling vanuit de ondernemersvereniging. Hierdoor hebben we nu de verlichting uitgebreid naar de boom bij de kiss & ride bij basisschool De Berkel, zes ornamenten voor aan lantaarnpalen (tussen de brug en Café Kerkemeijer) en het slotstuk dit jaar is het kleine bruggetje bij ‘t Kip.

Voor volgend jaar hebben we sowieso meer geld nodig, als we willen uitbreiden. Om een prijsindicatie te geven, één ornament voor een lantaarnpaal kost € 300.-. Het lukt alleen als we dit samen doen en hoe mooi zou het zijn als we dit in gezamenlijkheid voor elkaar krijgen.

Uiteraard doen we dit graag op een zo duurzaam mogelijke manier. Als er mensen zijn met ideeën en/of budget, mogen ze altijd contact met ons opnemen. Dit kan persoonlijk maar ook per mail naar tildesieben@hotmail.com.

Doneren kan via deze crowdfundingspagina.

Draag je een lichtje bij voor 2024?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

76 donaties
€ 1.570,00
Doel: € 20.000,00
7%