SEZ Spaanse Evangelische Zending

SEZ Spaanse Evangelische Zending | Geld inzamelen
 
 
Helpt u mee?

Wat leuk dat u interesse toont in onze actie. Wij zijn Hanna de Groot, Dianne Hoogendoorn, Arjanne de Jong, Marlies Pater en Nadia Kooistra. Wij volgen de opleiding onderwijsassistent op het Hoornbeeck College in Rotterdam. 

 

Dit jaar voeren wij actie voor een goed doel, namelijk SEZ. De Spaanse Evangelische Zending. Misschien heeft u hier al weleens van gehoord! Dat is een goed teken. Maar voor het geval dat het niet zo is, willen wij het u gerust uitleggen..

 

De Spaanse Evangelische Zending is al 65 jaar actief. Zij zetten zich in voor de verspreiding van Gods Woord in Spaanstalige landen. Hierbij moet u denken aan landen zoals Cuba of Latijns-Amerika. Naast het verspreiden van de Bijbels zorgt de SEZ voor Bijbels onderwijs. Dit doen zij door cursus werk, pastorale ondersteuning, lectuurhulp en seminaire hulp. Seminaire hulp is te vergelijken met de theologische school. Zij doen dit werk uit Reformatorische overtuiging. Tegenwoordig kan de SEZ hun boeken digitaal aanbieden en binnekort start de druk van boeken op Cuba zelf.

 

Kortom, de Spaanse Evangelische Zending verricht goed werk! Maar hier hebben wij uw/jullie hulp bij nodig. Zo kan deze organisatie nog verder doorgroeien en kan Gods Woord overal komen. Wij zetten ons volledig voor deze organisatie in en daarom is onze vraag of u een donatie wilt schenken aan ons doel. Bovendien maken wij kans om met z'n vijven deze organisatie in Cuba te bezoeken!

 

Helpt u mee?

 

Vriendelijke groet,

Hanna de Groot, Dianne Hoogendoorn, Arjanne de Jong, Marlies Pater en Nadia Kooistra

 

PS. Voor meer informatie, zie: www.sez.st Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
60 donaties
€ 1.315,00
Doel: € 5.000,00
26%

Deze actie is gesloten.