serve the city Tilburg

serve the city Tilburg | Geld inzamelen
 
 
Serve the Grey! Het opgehaalde geld gaat naar eenzame ouderen.

VERTU FÉMININE VOOR HET GOEDE DOEl!

S.V. Totus heeft elk jaar een kerstborrel, waarbij verschillende partijen geld ophalen voor het goede doel. dit jaar gaat het ingezamelde geld naar Serve the City Tilburg.

Serve the City Tilburg is een vrijwilligersorganisatie voor studenten. Die het gehele jaar door verschillende activiteiten organiseren voor verschillende doelgroepen. De doelgroepen zijn altijd de minderbedeelden of hulphoevende in Tlburg. Zo zetten ze de mensen die het wat minder hebben in de samenlevening een dagje in het zonnetje. Op deze manier kunnen ze ook wat terug doen voor de stad en laten zien dat studenten niet alleen maar feesten. Vaak werken ze samen met andere studenten- en studieverenigingen want samen maken we het verschil!

Serve the City gaat het opgehaalde geld dit jaar gebruiken voor Serve the Grey. Dit is een activiteit waarbij er een gezellige dag voor eenzame ouderen wordt georganiseerd. Bewoners van onder andere verzorginstehuizen worden een dagje in het zonnetje gezet en kunnen kennis maken met studenten zodat ze zich een dagje niet alleen hoeven te voelen. 

Verte Féminine heeft vorig jaar voor het KWF €505,- opgehaald wij als groentjes (eerste jaars van Vertu Féminine) willen hier natuurlijk overheen! 

Naast deze doneeractie voor een vast bedrag gaan wij, de groentjes, ook geld inzamelen op een andere manier. 10 december gaan wij rondjes schaatsen van 10.30 - 12.00 op de Irene Wüstbaan, ter Tilburg. de ijsbaan waar we op gaan schaatsen is 400 meter. 

Elk rondje dat we schaatsen wordt afgestempeld, zo kunnen we het uiteindelijke bedrag berekenen en de donatie komen ophalen. 

Het geld willen we uiterlijk 17 december ontvangen, want op 20 december is de kerstborrel waar het totaalbedrag van alle partijen bekend wordt gemaakt. 

Wilt u naast een vast bedrag ons ook sponseren of ons alleen sponseren kijk dan op onze facebookpagina Vertu Féminine voor Serve the Grey en neem contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

 

De groentje van Vertu Féminine: Alex Vriens, Benthe Poos, Mirna Dekker en Robin Bartels.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

53 donaties
€ 511,00
Doel: € 510,00
100%

Deze actie is gesloten.