Serious Rescue team RSG Safety

Serious Rescue team RSG Safety | Geld inzamelen
 
 
Het ene goede doel helpt het andere goede doel

Van 17 t/m 19 december zetten reddingsbrigades uit heel Nederland zich ook dit jaar weer in voor de inzamelingsactie “Serious Rescue”. Met de actie “Serious Rescue” halen reddingsbrigades met veel verschillende acties geld op dat na een 3-daagse vaartocht van ruim 100km, wordt ingeleverd bij het Glazen Huis van Serious Request.

''In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.''

Verenigd in “Serious Rescue”, zullen de vrijwilligers van de reddingsbrigades in een lang lint richting Apeldoorn varen om zo veel mogelijk aandacht te vragen voor dit doel. Uiteraard is het de bedoeling om vooraf en onderweg zoveel mogelijk geld op te halen via sponsoren en andere activiteiten. De kosten van de vaartocht worden gedragen door de brigades zelf en bijdragen van leveranciers, zodat een zo groot mogelijk bedrag ten goede kan komen aan het goede doel.

Voor deze actie gaan wij, van de Strandwacht Gemeente Sluis (RSG-Safety), proberen om zo veel mogelijk geld op te halen en de tocht zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Hierbij kunnen wij u donatie goed gebruiken om een zo hoog mogelijk bedrag in te zamelen voor het goede doel! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.