Serious request, om familieleden te herenigen

Serious request, om familieleden te herenigen | Geld inzamelen
 
 
OPROEPACTIE !! Serious request mobiletelefoons iphones

Beste Lezer,

Wat fijn dat ik je aandacht trek met deze oproep, om iets te betekenen voor serious request en dan in het bijzonder de kinderen en ouders die weer herenigd moeten worden.

Serious request zet zich dit jaar in voor families die tot toe doen van tsounamies, conflictgebieden, aardbevingen, extreme droogte en overstromingen uit elkaar worden gedreven. Dit zorgt ervoor dat kinderen alleen achterblijven en dit een grote impact voor ze is en voor de ouders.

Wereldwijd zijn er ongeveer 4 miljoen mensen naar elkaar opzoek. Door het zoveel mogelijk inzamelen van geld kan het rode kruis zich inzetten om de opsporing te onderzteuenen en zorgen dat familie leden  weer herenigd worden.

Ik wil graag door deze actie iets bijdragen met hulp van jullie om serious request en het rode kruis te steunen. Omdat wij tegenwoordig met een mobiele telefoon overal onze vrienden en families kunnen berijken wat in dat soort landen beperkt wordt wil ik zoveel mogelijk mobiele telefoons inzamelen. Als je geen oude telefoon heb liggen is een donatie ook altijd welkom.

WAT IK VRAAG: is het opsturen van je oude mobiele telefoon naar
Adresgegevens: notenplein 110 2555zw Den Haag.
Het geld wat jouw oude mobiele telefoon oplevert gaat naar serious request.

Geen oude telefoon ? geen probleem een donatie is ook welkom.

Help mee want iedereen zijn hulp is hard nodig !!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.