Senioren opgelicht door dakdekkers

Senioren opgelicht door dakdekkers | Geld inzamelen
 
 
help deze lieve mensen alstublieft

Andre en Rianne zijn gepensioneerd en zoeken een klusjesman om de daken van hun schuren op te knappen. Ze raken al hun spaargeld kwijt aan een dakdekker en zijn vennoot, die steeds weer iets anders vinden waarvoor zij moeten betalen en Andre en Rianne geld afhandig maken. Daarnaast lenen ze de dakdekker geld voor zijn dochter die zogenaamd zwaargewond zou zijn. Daarvan wordt geen cent terugbetaald en de dochter staat dansend op familievideo's. 

De verrichtte werkzaamheden zijn van zulke slechte kwaliteit dat, na inspectie van een expert, is gebleken dat alles opnieuw moet worden gedaan. Bij hevige wind of storm zullen er zelfs gevaarlijk situaties kunnen ontstaan. 

Deze goedaardige senioren die altijd hard gewerkt hebben voor hun geld zijn verslagen en bestolen achtergelaten. Op alle mogelijke manieren is er misbruik gemaakt van hun vertrouwen in de mens. Voor het hele verhaal van Andre en Rianne graag onderstaande link kopieren naar je browser.

https://opgelicht.avrotros.nl/uitzending/gemist/item/dakdekkers-peter-adriaensen-en-hendrik-engels-van-he-dak-en-geveltechniek-duperen-senioren-in-oost-nederland/

Ik ben deze actie gestart, omdat ik erg slecht tegen onrecht kan. Graag wil ik deze mensen helpen om nog fijn van hun welverdiende oude dag te kunnen genieten. Ik wil daarom iedereen die doneert uit de grond van mijn hart bedanken voor hun bijdrage.

Ik vond het de hoogste tijd om Andre en Rianne te laten zien dat er wel nog mensen zijn die met ze meeleven en willen bijdragen aan de oplossing van deze nare situatie. 

 

 

Freek
12-12-2020

Hieronder een dankbetuiging van Rianne H. Zij heeft mij persoonlijk verzocht dit te plaatsen voor alle lieve donateurs:

 verlegenheid en dankbaarheid zijn de emoties die elkaar afwisselen bij deze onverwachte aktie.net als je met de situatie probeert de restanten van ons leven hier te aanvaarden en hoe nu verder, komt dit geschenk langs als een lichtje in de duisternis.
dank aan iedereen die zich betrokken voelt en ons helpen wil. 
mooie liefdevolle feestdagen in gezondheid en een heel gelukkig Nieuwjaar. 
rianne


396 donaties
€ 7.620,00
Doel: € 80.000,00
9%

Deze actie is gesloten.