Senioren helpen Whatsappen, Facetimen, Skypen etc

Senioren helpen Whatsappen, Facetimen, Skypen etc | Geld inzamelen
 
 
Senioren helpen Whatsappen, Facetimen, Skypen etc

De donaties zullen worden gebruikt om een regionaal/landelijk steunpunt te worden om praktische hulp te geven aan senioren om bijvoorbeeld social media (nog beter) te gebruiken.  

Ik was gisteren op bezoek bij mijn moeder van 75 jaar die nog zelfstandig woont. Ik was daar ook om uit te zoeken waarom de afstandsbediening van de televisie het niet meer deed. Ik bedacht me dat mijn moeder, net als uw vader/moeder genoodzaakt zijn om met de digitale veranderingen mee te gaan. Daar waar wij alles heel snel oppakken, hebben zij er wellicht meer moeite mee. Zo heeft mijn moeder een internet televisie met veel mogelijkheden. Ze kan via de televisie foto’s kijken die ik op een USB stick heb gezet, maar ze kan via haar televisie ook op Youtube en ze zou er zelfs kunnen Skypen.

Om haar hiermee te helpen heb ik een handleiding gemaakt zodat ze weet hoe ze dit stap voor stap kan doen. Toch gaat het soms mis, waardoor de televisie het niet meer doet. Tot nu toe lukt het me nog altijd om op afstand (woon op 50 kilometer afstand) de kleine technische probleempjes op te lossen. Maar omdat mijn moeder weet dat het soms fout gaat, is ze terughoudend om bijvoorbeeld Youtube of Skype uit te proberen.

Hoeveel vaders en moeders van ons zullen hetzelfde probleem hebben?

Laten we ons daarom samen inspannen om voor senioren de digitale wereld wat toegankelijker te maken. Ik wil senioren graag kosteloos, helpen om de kleine dagelijkse technische probleempjes op te lossen.

Hoe? Door een netwerk op te zetten van personen die graag hierbij willen helpen.

Laten we er vandaag mee beginnen..

Vriendelijke groet,

BirdjanEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 65.000,00
0%

Deze actie is gesloten.