Senior Project Alumni 2019

Senior Project Alumni 2019 | Geld inzamelen
 
 
Senior Project Alumni 2019 bouwt aan een nieuw EuroCollege alumni netwerk!

EuroCollege is een kleinschalige, particulieren school gevestigd in Rotterdam, Amsterdam en in Utrecht. De school biedt opleidingen aan op zowel Mbo- als hbo-niveau in de hotel-, event-, finance- en ondernemersbranche. ‘No pain, no gain’ en ‘Learning by doing’ is wat deze school onderscheidt van andere scholen.

Wat wij doen:
In het tweede studiejaar vindt het Senior Project plaats, wat in houdt dat verschillende groepen studenten zich gedurende zes maanden inzetten een real life project te realiseren. Project Alumni 2019 is een van deze projecten en zet zich in het fundament te leggen voor een nieuw alumninetwerk voor de school: een netwerk die alle oud-studenten opnieuw met de school en elkaar verbindt.
Na het afstuderen gaat iedere oud-student zijn of haar eigen weg en verwatert het contact. Wij vinden dit jammer, omdat alumni een ware toevoeging voor de school kunnen zijn op het gebied van kennis, ervaring en het bieden van carrièremogelijkheden aan studenten.  Projectgroep Alumni 2019 wil hier verandering in brengen en zorgen dat de relatie tussen de alumnus en de school hersteld wordt.

Echter, het opbouwen van dit netwerk en het onderzoek wat daarbij komt kijken, kost geld. Zo zullen de kosten van dit project €7000 bedragen. Een bedrag die wij kunnen ophalen mede door uw hulp!

Met al een kleine bijdrage komen wij een stap dichterbij dit project te realiseren. Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van dit project met uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en wij laten u zien wat wij als project u kunnen bieden!

Namens projectgroep Alumni 2019, Bedankt!

Contact: alumni@studenten.eurocollege.nl

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 125,00
Doel: € 5.000,00
2%

Deze actie is gesloten.