Selfies safety fonds

Selfies safety fonds | Geld inzamelen
 
 
Help Selfie de oudste Brits Korthaar ter wereld te worden!

Zoals velen van jullie weten hebben wij een aantal jaren geleden de meest geweldige kat op aarde geadopteerd. Selfie in sindsdien deel van onze familie en vriendengroep. Toen we Selfie adopteerden was ze al oud en erg verwaarloosd en mishandeld. Helaas wordt ze er niet jonger op en stapelen de rekeningen van de dierenarts zich steeds sneller op. Op het moment is Selfie 14 jaar oud en zijn er wat ouderdomskwalen aanwezig. We willen Selfie nog zo lang mogelijk bij ons houden en vragen daarom om de hulp van vrienden, familie en andere gulle gevers. 

 

Momenteel moeten er wat plekjes huid worden getest op kwaadaardige cellen en het laboratoriumonderzoek is erg duur. Om de kosten op te vangen en er zelf niet aan onderdoor te gaan hopen we een vangnet op te bouwen van 500 euro. Dit is voor dierenartskosten, laboratoriumkosten en eventuele behandelingskosten. De laatste rekening die ons 300 euro heeft gekost heeft er gelukkig voor gezorgd dat ze, na een week niet eten, na een paar dagen bij de dierenarts weer up and running is. Helaas kunnen we deze rekeningen niet iedere maand blijven betalen dus we hebben jullie nodig. 

 

Iedere euro is welkom. Delen met je vrienden, ooms, tantes, buren, oudooms, oma’s en opa’s wordt zeer gewaardeerd! We kunnen op propje nog niet missen. 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 210,00
Doel: € 500,00
42%

Deze actie is gesloten.