Scootmobiel voor Ian

Scootmobiel voor Ian | Geld inzamelen
 
 
Help Ian aan een werkende scootmobiel

Onze goede vriend Ian is al decennia lang een scout in hart en nieren.
Nu is Ian op leeftijd en zijn lichaam laat hem al een tijdje in de steek waardoor verder dan 10 meter lopen eigenlijk al niet meer gaat. Een actieve rol binnen de scouting of werken zit er dus al een lange tijd niet meer in.

Op kamp gaan doet hij zover het gaat nog erg graag en daar wordt hij waar mogelijk bij geholpen.
Deze zomer is er een Europese jamboree in Spanje en Ian zou daar graag naar toe willen gaan omdat hij heel erg graag zijn oude Europese scoutingvrienden nog een keer zou willen ontmoeten.
De reis er naartoe is al opgelost (hij kan met de groep in de touringcar mee), maar de uitdaging waar we nu voor staan is dat het kampterrein groot is en het voor Ian allemaal weinig zin heeft als hij zich daar niet kan verplaatsen.
We hebben daarom een oude scootmobiel op de kop getikt, maar helaas moet er nog wel wat aan geklust worden, zijn de accu's kapot en zit er geen lader bij. Daarnaast moeten we de scootmobiel ook nog in Spanje zien te krijgen. 

We zamelen daarom nu geld in voor een paar speciale accu's, lader, en reparatiebenodigdheden om de scootmobiel werkend en ter plaatse te krijgen zodat Ian daardoor een leuk en mobiel kamp mee kan maken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
18 donaties
€ 227,00
Doel: € 300,00
75%

Deze actie is gesloten.