Schuurbrand Zorgboerderij Lelystad

Schuurbrand Zorgboerderij Lelystad | Geld inzamelen
 
 
Brand verwoest de dagbestedingsruimte van Zorgboerderij Lelystad.

Bij onze vrienden Dirk-Jan en Wilma Otte is in de nacht van 6 op 7 december brand uitgebroken in de schuur van hun zorgboerderij. De ruimte is totaal verwoest en hiermee ook alle spullen en materialen voor de deelnemers.

Zorgboerderij Lelystad is gericht op mensen die, om diverse redenen, dagbesteding zoeken. Bijvoorbeeld door een verstandelijke beperking, een vorm van autisme, niet aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte.

Zorgboerderij Lelystad is een boerderij voor mensen die de dag op een zinvolle manier en op het platteland door willen brengen. Het accent ligt op de mogelijkheden van de deelnemer.

Dirk-Jan en Wilma willen zo snel mogelijk weer volledig open voor de deelnemers. Ze kunnen tijdelijk een ruimte van de buren gebruiken maar hebben voor de korte termijn niet voldoende materialen en gereedschap. Hiervoor is uw gift meer dan welkom!

Het 2e doel is zo snel mogelijk de schuur herbouwen. Dit zal voor een belangrijk deel door de verzekering gedekt worden maar is niet voldoende om alles te herstellen. 

Wil je meedoen om Dirk-Jan, Wilma en de deelnemers snel weer een goede en veilige plek te bieden? Dat zou fantastisch zijn. Wij kennen Dirk-jan en Wilma als hardwerkende, getalenteerde en gedreven mensen, die er alles aan doen om de deelnemers een fijne en zinvolle plek te bieden, waarin elke deelnemer zichzelf mag zijn.

Ze zijn ontzettend dankbaar voor uw medeleven en eventuele bijdrage. 

Alvast Bedankt namens Dirk-Jan en Wilma.

Groetjes, Thijs en Hanne van Oort

 

Artikel Omroep Flevoland

Voor meer informatie over Zorgboerderij Lelystad

 

Hanne van Oort
29-12-2020

Lieve mensen,

Heel erg bedankt voor jullie medeleven, bemoedigingen en bijdragen.
Het is hartverwarmend!
We voelen ons hierdoor erg gesteund en het geeft ons goede moed om de schuur weer op te gaan bouwen.

Ook namens onze medewerkers en deelnemers.

Hartelijke  groeten,

Dirk-Jan en Wilma Otte


Hanne van Oort
12-12-2020

Afgelopen week was onvergetelijk. Dirk-jan en Wilma hebben ontzettend veel hartverwarmende reacties en hulp ontvangen. Naast de vele giften wordt veel hulp geboden en medeleven getoond. Van praktische materialen, koek-en-zopie tot lieve berichten en kaartjes. Alles wordt enorm gewaardeerd!

Vandaag is een ploeg mensen (op gepaste afstand) bezig geweest op te ruimen en de deels verbrande aangrenzende overkapping te herbouwen. De dakbalken en platen die aangetast waren zijn vervangen. De rest van de ruimte is goed schoon gemaakt. Vanaf maandag kunnen de deelnemers hier weer volop gebruik van maken. De materialen voor de herbouw zijn mogelijk gemaakt door deze actie. De komende weken zal ook de electra en verlichting worden hersteld. Er is een aantal foto's toegevoegd van de werkzaamheden van vandaag.

We willen benadrukken dat alle hulp en medeleven, in welke vorm dan ook, gewaardeerd wordt!


194 donaties
€ 9.945,00

Deze actie is gesloten.