Schoon water voor kinderen op Sint Maarten

Schoon water voor kinderen op Sint Maarten | Geld inzamelen
 
 
Hulp voor het getroffen eiland Sint Maarten.

KORTE UPDATE 11-11-2017 / 16:27 uur:

Vandaag is het Sint Maarten dag.

Binnenkort t-shirt met de tekst #iksteunschoonwatervoorkinderenopStMaarten een lekkere lange tekst maar ik denk dat het goed zal komen.

We gaan nog ff door met deze. We mogen zelf 1 waterfiltersysteem verloten onder de eerste 10 donaties van € 100,-. Winnaar wordt 30 November bekend gemaakt.

https://www.doneeractie.nl/schoon-water-voor-kinderen-op-sint-maarten/-3852

——————————————————————————————————————————————

Doneer en deel‼️ LANGE UPDATE 22-10-2017 / 17:15

Door mijn reisschema en volle agenda heb ik helaas niet veel aan deze actie kunnen trekken. Deze week gaan een aantal pers berichten de deur uit en komen er ook t-shirts om deze actie te dragen.

Zo zie je maar dat 1 persoon een mooie actie kan starten, maar je hebt een gemeenschap nodig voor een verandering. Ik zit momenteel op 1% van mijn streef bedrag voor “Schoon water voor kinderen op Sint Maarten”. Terwijl schone lucht en schoon water essentieel zijn voor een gezond en lang leven. Giftig water heeft ernstige schadelijke gevolgen voor het menselijk lichaam laat staan voor een kind.

Er zitten duizenden chemicaliën in water terwijl water in een fles niet per definitie beter is. En als je flessenwater test, vind je meer dan 25.000 verschillende chemicaliën in flessenwater wat vaak gewoon kraanwater is, en dan hebben we het nog niet over het plastic waarin ze zitten. Dat plastic lekt in het water en jouw hormonen ontregelen. En het plastic dat de meeste mensen, de meeste bedrijven gebruiken, is heel erg goedkoop plastic dat die chemicaliën lekt in het water. En vooral wanneer het wordt verwarmd.

Deze fles en filtersysteem heeft meerdere voordelen. Zoals; een filter, komt overeen met 450 plastic waterflessen. Wat betekent dat door deze filter te gebruiken, 450 plastic waterflessen niet in onze stortplaatsen en oceanen terechtkomen. En dat zou al een reden zijn om al mee te helpen met deze actie omdat dit soort vervuiling een milieu creëert dat slecht is voor onze kinderen en de kinderen van onze kinderen, en wij zijn hoeders van deze planeet, dus help door betere keuzes te maken. Bovendien, door dit te gebruiken in plaats van plastic waterflessen, vermijd je alle chemicaliën die uit goedkoop plastic in jouw water worden gelekt.

Ander voordeel is, het gebruik van een heel specifiek type plastic van deze waterflessen. Er word gebruik gemaakt van Tritan-polymeer, dat zeer grondig getest is. Dus het is gecertificeerd vrij van BPA’s, en andere chemicaliën met androgene en oestrogene werking. En dit zijn chemicaliën die, androgene en oestrogene stoffen in je lichaam nabootsen, en zee specifieke gezondheidseffecten hebben. Ze komen eigenlijk voor in veel plastic. Het Tritan-polymeer dat gebruikt wordt is door middel van uitgebreide onderzoek getest om ervoor te zorgen dat die stoffen er niet in zitten.

Blijf alstublieft steunen. Iedere euro is welkom. Deel dit bericht alstublieft ook in jouw netwerk.

Delen is super lief 🙏🏾

—————————————————————————————————————————————

KORTE UPDATE 11-10-2017 / 12:43 uur:

Het gaat lekker gestaag de juiste kant op naar ons streef bedrag. Vorig week een toezegging gehad voor t-shirt met de tekst #iksteunschoonwatervoorkinderenopStMaarten een lekkere lange tekst maar ik denk dat het goed zal komen.

Daarnaast mogen wij zelf 1 waterfiltersysteem verloten onder de eerste 10 donaties van € 100,-. Winnaar wordt 30 oktober bekend gemaakt.

———————————————————————————————————————————-

KORTE UPDATE 2-10-2017 / 16:35 uur:

Super bedankt allemaal voor de donaties die nog steeds binnenkomen. Het gaat de goede kant op. Er zijn vele donaties voor Sint Maarten en er is al veel opgehaald door verschillende organisaties. Er worden verschillende acties nu opgezet om onze water actie te ondersteunen en ik wil iedereen daarvoor extra bedanken.

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Extra hulp aan kinderen voor het getroffen eiland Sint Maarten.

Op vrijdagavond 22 september 2017 is netwerkorganisatie Healthy 360 Lifestyle gestart met een speciale Crowdfunding actie.

Healthy 360 Lifestyle Sint Maarten Actie om minimaal 3000 kinderen op Sint Maarten te voorzien van een draagbaar waterfiltersysteem die schoon drinkwater mogelijk maakt. Vanaf deze avond staat water drinken in het teken van geld inzamelen voor het zwaar getroffen bovenwindse eiland. De aanschaf van een compleet waterfiltersysteem bedraagt € 125; en dit waterfiltersysteem wordt beschikbaar gesteld en persoonlijk gebracht naar Sint Maarten. 


Waarom deze benefietactie? 

Giovanni Adriaan heeft veel familie, vrienden en kennissen wonen op het mooie Sint Maarten. Na het zien van de door orkaan Irma veroorzaakte ravage en het horen van de persoonlijke verhalen van zijn netwerk is hij vastberaden om hier samen met Healthy 360 Lifestyle hulp te bieden. Hij wil zijn netwerk de mogelijkheid bieden om hulp te bieden 3000 kinderen schoon water te laten drinken op Sint Maarten met draagbare waterfiltersystemen. Alle hulp is welkom om ervoor te zorgen dat de minimaal 3000 kinderen zo snel mogelijk hun leven weer kunnen oppakken totdat het eiland weer hersteld wordt. 


Hoe weet jij dat de waterfiltersystemen ook op de juiste plaats terecht komen?

De oom van Giovanni Adriaan, Ed Gumbs heeft vroeger in de Nederlandse politiek gezeten en woont momenteel op het eiland. Giovanni zal persoonlijk naar het eiland gaan om samen met zijn oom te zorgen dat de waterfiltersystemen goed terecht komen bij de kinderen die het het hardst nodig hebben. In de komende maanden zullen zij, en de organisatie van deze actie, regelmatig verslag doen van de ontwikkelingen en wederopbouw via o.a. social media.

Er is nog veel meer nodig en jij kunt nog helpen! Het kan al met € 10,-
Tenslotte zouden wij het op prijsstellen wanneer je deze actie deelt via je social media (Facebook, Twitter, etc.).

Daarnaast lezen wij graag jouw comment.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

39 donaties
€ 585,00
Doel: € 53.750,00
1%

Deze actie is gesloten.