Schoon Veilig drinkwater voor de kinderen !

Schoon Veilig drinkwater voor de kinderen ! | Geld inzamelen
 
 
waterput ,schoon en veilig water,Afrika,kenya,school, kinderen, community, gezondheid

Stichting One Love selfhelp group heeft in het westen van Kenya in de provincie Nyanza ( Kisumu-Ahero) Een thuis basis waarin zich ook het schooltje Yasmin en Linde (Kindergarden ) bevinden. Hier kunnen de kinderen van 3 t/m 6 jaar naar school gaan zonder kosten. Dit is dan ook speciaal voor de kinderen die hun ouders aan Hiv/ Aids hebben verloren en wees zijn en/of een van de ouders hebben verloren en er geen financien is voor scholing.

Doordat deze kinderen nu wel naar school kunnen zijn ze goed voorbereid voor de basis onderwijs en hebben ze zo ook een goede start. Wij zijn blij dat we een steentje bij mogen dragen met een positieve verbetering van educatie van de afgelopen 15 jaren, in het dorpje.

Ook hebben wij jammer genoeg een aantal tegen slagen en challenges waarbij we hulp goed kunnen waarderen.

Omdat er op het terrein van Onelove Selfhelp Group geen eigen water aansluiting is, zijn wij afhankelijk van andere/ derde personen voor het water. Dit is vaak een lastige situatie waarbij  het schooltje vaak zonder water komt te zitten.

Om deze situatie te verbeteren en te veranderen is het beste als wij een eigen waterput kunnen aanleggen. Dit brengt grote kosten met zich mee dat wij helaas niet kunnen financieren, naast dat wij het schooltje en de community activiteiten onderhouden op eigen kosten

Wij schakelen via deze weg jullie hulp in ! Samen kunnen we meer bereiken dan alleen.

Wij zullen alle steun en donaties van harte waarderen, en hopen de kinderen en comunity snel van schoon en veilig drink water te voorzien.

Naast het schooltje bevind zich in one love ook een voetbal school ( FC OneLove) , een baby day care , onelove sisters en farming.

kijk voor meer info op onze website (ww.oneloveslfhelpgroup.com)


 

Veel Dank,

 

 

 

 

Josephine Okumu
19-02-2021

Wij danken allen van harte voor de donaties. Veel liefde 

Helaas hebben wij onze doel nog niet behaald, wij hopen dit jaar de water put te kunnen realiseren .

Het is nu nog harder nodig dan ooit.

 


72 donaties
€ 2.230,00
Doel: € 7.000,00
31%