Schoolplein Actie De Haarschool

Schoolplein Actie De Haarschool | Geld inzamelen
 
 
Op de Haarschool doen we het samen!!! Samen werk maakt samen sterk!

OBS de Haarschool is een school waar de samenwerking tussen ouders, leerkrachten en omgeving hoog in het vaandel staat. Momenteel bouwen we hard aan een prachtige nieuwe school. Omdat de financiële middelen van het ministerie niet toerijkend zijn om ons mooie grote speelplein aan te kleden, is in samenwerking met ouders, kinderen en leerkrachten een plan voor het schoolplein bedacht. Hiermee willen we het  motto van de school bekrachtigen.

OBS de Haarschool, waar samen leren en creëren een beleving is.

Ondanks de goede samenwerking met gemeente en het bestuur, kunnen wij dit niet zonder uw hulp. We mogen ons grote speelterrein behouden en daar zijn we blij mee. OBS de Haarschool staat in Holten bekend om z'n prachtige Haarschooltheaters. Als vanzelfsprekend kwam het idee om zowel binnen als buiten een theater te realiseren (zie foto). Tevens kan dit functioneren als een buitenlesplaats.  Daarnaast ligt de Haarschool aan de voet van de prachtige Holterberg/ Sallandse heuvelrug. Duurzaamheid staat bij de nieuwbouw voorop en het plan om natuurlijke materialen terug te vinden in en om de school is voor ons als vanzelfsprekend. De fotos met de speelboom en het realiseren van een speelbos, zijn niet weg te denken voor het nieuwe plein.

Voelt u zich betrokken en geroepen om een steentje bij te dragen aan ons nieuw te realiseren schoolplein? Twijfel dan niet en doneer! Wij stellen dit zeer op prijs.

Namens de Stichting vrienden van de Haarschool danken wij u voor uw donatie.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 700,00
Doel: € 30.000,00
2%

Deze actie is gesloten.