Schoolmateriaal voor de kinderen van Lamin

Schoolmateriaal voor de kinderen van Lamin | Geld inzamelen
 
 
Wij zamelen geld in voor schoolmaterialen voor de kinderen van Lamin, Gambia.

Moïse en ik, Sietske, gaan 3 maanden stage lopen op een basisschool in Gambia. Wij vertrekken in september. Deze basisschool is opgezet door een aantal Nederlanders. De leerkrachten daar moeten nog veel leren op het gebied van onderwijs en er is een groot tekort aan leermateriaal voor de kinderen.

Daarom zijn wij als PABO-studenten een eigen inzamelingsactie gestart zodat wij schoolmaterialen, lesmiddelen en ontwikkelingsmateriaal voor de kinderen daar mee kunnen nemen naar Gambia.

In Gambia gaan wij o.a. workshops geven aan de leraren ten aanzien van het onderwijs en het ontwikkelingsmateriaal, schoolmateriaal en lesmateriaal dat wij mee willen nemen. 

Het feit dat de kinderen met z'n drieën op twee stoeltjes zitten toont al aan dat overal een groot gebrek aan is. Vorig jaar zijn er al drie PABO studenten naar de school geweest, zij hebben materialen voor de onderbouw mee genomen. Hier was de school erg blij mee. Wij willen nu materiaal meenemen voor de midden- en bovenbouw.

Omdat wij er zelf heen gaan, weten wij zeker dat de door ons aangeschafte schoolmaterialen , lesamterialen en ontwikkelingsmaterialen jullie donaties op de goede plek terrecht komt. Ook zullen wij er voor zorgen dat de leerkrachten de juiste gebruiksinstructies krijgen, zodat de materialen op de juiste manier gebruikt kunnen worden. 

Kortom, wij zijn hard op zoek naar jullie hulp, omdat goede schoolmaterialen, lesmaterialen en ontwikkelingsmaterialen veel geld kosten.

 

http://www.kinderenvanlamin.nl/ Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
28 donaties
€ 775,00

Deze actie is gesloten.