School t shirts OBS De Sterrenkijker Leerdam

School t shirts OBS De Sterrenkijker Leerdam | Geld inzamelen
 
 
De basisschool waarop mijn 2 dochters zitten hebben dringend nieuwe school t shirts nodig!

Mijn naam is Monique. Ik heb 2 dochters op OBS De Sterrenkijker.
Afgelopen jaar heeft de school een naamsverandering gehad. Momenteel is er een grote verbouwing gaande waardoor de kinderen in een tijdelijk schoolgebouw zitten. De school moet dus al heel veel kosten maken.

Voor schoolreisjes en andere uitjes heeft de school nieuwe school t-shirts nodig, de oude hebben namelijk niet meer de juiste naam. De kosten hiervan zijn aanzienlijk. Als betrokken moeder wil ik mij dus graag inzetten om deze t-shirts te kunnen kopen met behulp van sponsoren.

We hebben ongeveer 175 t-shirts nodig. Dit is voor De Sterrenkijker in Leerdam als in Kedichem. Om de shirts een beetje op te leuken willen we ook het logo op de achterzijde laten drukken. Dit is de grootste kostenpost van alles.

De t-shirts zijn voor begin mei 2018 nodig. Uiterlijk half april zal de bestelling er dus uit moeten.

Ik zou het fantastisch vinden om dit voor elkaar te krijgen voor de school. Wij als gezin zijn eind november in Leerdam komen wonen. Mijn kinderen zijn geweldig goed opgevangen op de nieuwe school wat er uiteindelijk voor zorgt dat ze in hun nieuwe woonplaats heel snel hun draai hebben gevonden. Als het met je kinderen goed gaat, gaat het met het hele gezin goed. Ik wil de school met deze actie dan ook bedanken voor hun fantastische inzet én de kinderen blij maken met een leuk school shirt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
23 donaties
€ 445,00
Doel: € 1.500,00
29%

Deze actie is gesloten.