school projecten in Uganda

school projecten in Uganda | Geld inzamelen
 
 
Ik ben Stef Visser. Ik zit in 3 HAVO. In februari ga ik naar Uganda. Helpt u mij?

School projecten in Uganda

Goededag, 

Mijn naam is Stef Visser, ik zit op de Calvijn school in Hardinxveld, in het 3e van het HAVO. Ik heb een hele belangrijke vraag aan u. U zal vast denken waar gaat het over? Het gaat over de school projecten die ik in Uganda ga doen. Daar ga ik eerst informatie over vertellen.

We vliegen vanaf Schiphol naar Kampala in Uganda. Hier overnachten we. De volgende morgen reizen we door naar Kotido. Hier bevindt zich onze eindbestemming. Hier verblijven we bij een echtpaar wat al tientallen jaren actief is in Uganda. Anke en Ronald Simiyu. Anke is Nederlandse, Ronald is Keniaan (Zij hebben ook een website http://www.karamojaarts.com/). Zij hebben hier een basisschool opgericht, ze leren de plaatselijke bevolking hoe ze op een duurzame manier landbouw kunnen bedrijven en ze leren hen te ondernemen door het toerisme te ontwikkelen in die regio. 

Wij gaan met de leerlingen van de basisschool activiteiten ondernemen en hen verder helpen vanuit ons christelijke standpunt. We gaan het schoolgebouw veder uitbreiden, want er is te weinig plaats voor het groeiend aantal leerlingen. We gaan ook lessen verzorgen voor de leerlingen zelf. Hierdoor hopen wij hun te helpen en onszelf te ontwikkelen.

Dit doen we via de organisatie Stichting Child of Uganda. Hun website is www.childofuganda.org

U moet wel denken dat elke euro helpt!

Met vriendelijke groet,

Stef VisserEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
26 donaties
€ 325,00
Doel: € 1.000,00
32%

Deze actie is gesloten.