School at Sea

School at Sea | Geld inzamelen
 
 
School at Sea help je mij bij mijn droom? Zeilen en Talentontwikkeling op een tallship

Heb jij ooit een DROOM gehad? Ik sta op het moment om mijn droom te beleven.


Ik ben Jochem Schipper, 15 jaar, ik zit in 3 Havo van het Bonifatius college in Utrecht en mijn droom is School at Sea. School at Sea is een talentontwikkelingsprogramma waarin ik 6 maanden lang op een 48 meter lang zeilschip mijn normale schoolprogramma volg in combinatie met zeilen over verschillende zeeën. We varen de historische West-Indische handelsroute naar de Cariben. Naast varen en leren doen we, waar we met het schip aan land gaan, excursies en expedities, zie schoolatsea


Ik wil heel graag meedoen aan School at Sea omdat ik door de avonturen die ik ga beleven mijzelf kan ontwikkelen. Tijdens de reis zijn verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en samenwerking o.a. eigenschappen die van mij gevraagd worden. Daarnaast wil ik mezelf  ontwikkelen in doorzettingsvermogen, het bedenken van creatieve oplossingen en leiderschap waardoor ik mensen en groepen beter op sleeptouw kan nemen. Deze eigenschappen helpen mij tevens bij mijn ondernemerschap want ik wil later een eigen bedrijf starten. Wat een DROOM hè.

Een tegenprestatie lever ik graag zoals bloggen tijdens de reis, een presentatie geven na mijn reis of gewoon iets waar ik jou mee kan helpen. Ik maak bijvoorbeeld hele lekkere pasta carbonara. Laat het mij weten!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

15 donaties
€ 558,00
Doel: € 25.000,00
2%

Deze actie is gesloten.