scholen voor scholen actie Tanzania

scholen voor scholen actie Tanzania | Geld inzamelen
 
 
Dit is een actie voor Tanzania, met uw steun kunnen er scholen worden opgeknapt en gebouwd

Hallo, ik ben Indy van Rhijn en ik ben 15 jaar. Ik zit op het Willem de Zwijger college en ik zit op 4 vwo. Ik vertrek (hopelijk) in de zomer van 2019 naar Tanzania met 21 medeleerlingen voor een wereldburgerstage. Deze wereldburgerstage gaat vanuit de stichting Global Exploration. Op deze reis ga ik o.a. scholen opbouwen en opknappen, zodat de kinderen niet meer met 300 leerlingen in 4 klaslokalen hoeven te zitten. Tijdens deze reis heb ik ook een lokale buddy, waar ik de hele tijd mee op stap ben. Om dit mooie avontuur waar te kunnen maken, heb ik wel 1800,- nodig. De reiskosten betaal ik zelf. Het geld gaat o.a. naar het 'scholen voor scholen project', naar de stichting 'Wilde Ganzen' en naar de stichting 'Global Exploration'. Zo kunt u een steentje bijdragen aan de economie en aan het verbeteren van het onderwijs in Tanzania. 

Zou u mij willen steunen, zodat wij er allemaal stapje voor stapje voor kunnen zorgen dat de economie en het onderwijs verbeterd in Tanzania? En dat de kinderen zo ook meer kans hebben op een hoge opleiding en zo hun droombaan te kunnen uitvoeren? Uw kunt zelf bepalen hoeveel u zou willen doneren en als u meer wilt weten over de reis of andere vragen heeft kunt u mij altijd mailen naar indyvanrhijn1234@gmail.com. 

Als u mooie kerstkaarten zou willen kopen voor 1,- per stuk, kunt u mij ook een mailtje sturen voor meer informatie. Dit geld gaat uiteraard ook naar Tanzania. 

Ik zou u zeer dankbaar zijn! 

Met vriendelijke groet,

Indy van Rhijn.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

11 donaties
€ 215,00
Doel: € 1.800,00
11%

Deze actie is gesloten.