Scholen opknappen in Bosnie

Scholen opknappen in Bosnie | Geld inzamelen
 
 
Wil jij mij helpen om scholen te kunnen opknappen in Bosnie? Doneer nu!

Hallo allemaal,

Mijn naam is Vera van der Hoeven en ik zit op het Koning Willem 1 College. Dit jaar krijg ik de kans om een school in de buurt van Doboj (Bosnie) op te knappen. De naam van de school is Osnovna Skola Kolotnica. Zoals je op de foto's ziet is het erg hard nodig om deze school op te knappen en ik zou daar graag aan mee willen helpen. Je zou denken is dit in Bosnie wel nodig? JA dat is het zeker! Na de 1e wereldoorlog, de 2e wereldoorlog, de Balkanoorlog en de overstroming die in 2014 in Doboj plaats vond is het tijd om voor deze kinderen hun school weer opteknappen! 

Wat houd het precies in? Ik ga 5 dagen met een groep studenten van het Koning Willem 1 College in Bosnie deze school opknappen. Dit doen we op de data 25 mei tot 30 mei. Ik houd u dan op de hoogte door foto's te plaatsen op social media of op deze site. Tijdens dat we deze school opknappen (verven, laminaat leggen, stucen enz.) gaan we ook leuke activiteiten doen met de kinderen. Om dit allemaal te kunnen doen en deze kinderen weer een mooie en leuke school te geven heb ik u donatie nodig!

Doneer daarom alstublieft en geef deze kinderen weer een leuke tijd op school!

Ik doe dit in samenwerking met de Stichting Out of Area. Als u nog meer informatie over de stichting wil weten verwijs ik u door naar hun site.

https://www.outofarea.nl/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

14 donaties
€ 145,00
Doel: € 500,00
29%

Deze actie is gesloten.