Schenk Nick door uw gift een traplift

Schenk Nick door uw gift een traplift | Geld inzamelen
 
 
Help Nick aan een traplift

Onze zoon Nick is een vrolijke 28 jarige meervoudig gehandicapte jongeman in een rolstoel. Nick gaat binnenkort verhuizen van een instelling naar een gewoon huis. Zijn persoonlijk begeleidster neemt hem op in haar eigen huis waar zij woont met 9 jarige Luc, ook in een rolstoel, en een goede vriend van Nick, genaamd Kevin die hem overal bij helpt. Er is al veel voorbereid voor de komst van Nick. Er is o.a een slaapkamer gemaakt beneden waar Nick fijn kan spelen en slapen. Maar door gebrek aan ruimte is de badkamer boven. Dit betekend dat Kevin hem straks dagelijks naar boven moet tillen om de badkamer te bereiken. Uw donatie helpt om een traplift te laten plaatsen. Doordat het een lift moet zijn met meerdere bochten is het nogal kostbaar. Vandaar graag  "een gift voor een lift"

Uw donatie komt heel goed terecht en helpt enorm om het leven en het verzorgen van Nick (en Luc) gemakkelijker te maken. 

Alvast heel hartelijk dank voor uw bijdrage namens Nick.

Nick Eykholt
30-09-2018

We zijn al een heel eind op weg naar het streefbedrag maar wie helpt om het laatste beetje vol te maken? We zijn dankbaar voor elke bijdrage.

 


71 donaties
€ 2.010,00
Doel: € 3.500,00
57%

Deze actie is gesloten.