Scheidsrechters

Scheidsrechters | Geld inzamelen
 
 
Scheidsrechterskorps Kyokushin Nederland

In 2012 is het SKN ( Scheidsrechterskorps-Kyokushin-Nederland opgericht. Het doel van dit korps was om de wedstrijden in het kyokushin niet alleen door de organiserende organisatie te laten jureren, maar door scheidsrechters van verschillende bonden waardoor er meer onafhankelijkheid ontstaat waardoor een eerlijke jurering plaatsvindt.

Elke gecertificeerde scheidsrechter kan gratis lid worden van het SKN. Voor hen die nog geen scheidsrechter zijn organiseert het SKN starters cursussen voor hoekscheidsrechters en begeleiden deze wanneer zij voor het eerst op de mat staan.

Inmiddels zijn nagegoeg alle bonden verenigd in het SKN hetgeen uniek is in vechtsportland. Alles gebeurt op basis van vrijwilligheid, scheidsrechters krijgen geen vergoeding, wel wordt er voor ze gezorgd op de dag van de wedstrijden, en soms is er een herinnering.

Middels deze Crowdfunding/sponsoractie willen wij de mogelijkheid krijgen om daar iets aan te doen.  Draagt u het Kyokushin een warm hart toe? Wilt u dat de wedstrijden goed begeleid worden? Doneert u dan een bedrag. Het SKN is u er zeer dankbaar voor, en kunnen middels uw donatie ook de scheidsrechters af en toe tegemoet komen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 310,00

Deze actie is gesloten.