Schade na wateroverlast

Schade na wateroverlast | Geld inzamelen
 
 
Nieuwe bodem bedekking na wateroverlast

World of Birds een papegaaien opvang met meer dan 1200 verschillende vogels gevestigd in een oude tuinbouwkas op Erica. Deze stichting word door vrijwilligers gedraaid en ondersteund door giften van particulieren.

En nu hebben ze hulp nodig.

Vrijdag 1 juni kregen ze te maken met een aantal buien die zo heftig waren dat de sloten en afvoeren het niet meer aan konden. Gevolg was dat er zoveel water in de kas liep dat de grond kruipers gered moesten worden. De vogels hebben het allemaal overleeft door het snel handelen van de medewerkers. Alleen nu dreigt er een ander gevaar. Door al het water wat in de bodembedekking is gekomen dreigt er schimmel te ontstaan. Dus alle bodembedekking moet vervangen worden. De vrijwilligers zijn nu druk bezig met het weghalen van vervuilde bodembedekking om schimmel te voorkomen, maar uiteraard moet er ook weer wat in de volières terug komen. Daarvoor deze actie!! Help World of Birds Foundation met een bijdrage.

Niels Ribbink
11-06-2018

Door de toezegging van al € 400,- hebben we het zand al laten komen en word aan het eind van de week de pellet met beukensnippers ook komen.

Door de toezegging en het vertrouwen het doel te gaan halen hebben beide leveranciers de leveringen toegezegd....

dank jullie en op naar het eind doel....8


25 donaties
€ 450,00
Doel: € 543,00
82%

Deze actie is gesloten.