Schade door brand

Schade door brand | Geld inzamelen
 
 

Op 13 maart is door voor ons nog onbekende oorzaak brand op onze locatie Malzwin in Julianadorp geweest. Op dit moment wordt er nog volop onderzoek gedaan naar hoe de brand is ontstaan. Dit heeft een behoorlijke impact gehad op onze cliënten en medewerkers. 

Er zijn drie woningen onbewoonbaar verklaard. Dat betekend dat deze cliënten niet terug kunnen keren naar hun woning en alle spullen die aanwezig waren in de woningen verloren zijn gegaan. Van persoonlijke spullen zoals kleding, schoenen en elektronica tot aan dierbare spullen zoals; foto's en voorwerpen van dierbaren. Het verlies is daarom ook groot. 

Omdat we gelijk door velen gebeld werden met de vraag; ''wat kunnen wij voor jullie cliënten en organisatie betekenen?'' hebben wij besloten om een doneeractie op te zetten voor de cliënten. Met de bijdragen van de doneeractie zullen wij de cliënten die door de brand hun spullen zijn kwijtgeraakt, proberen zoveel mogelijk te compenseren en hopelijk op deze wijze de materiële pijn te verzachten.

Iedereen die graag iets wil bijdrage kan dit via deze doneeractie doen. Op 14 maart zal er op RTL5 in het avondnieuws door middel van een nieuws item ook aandacht aan besteed worden. 

Het is hartverwarmend om te zien hoeveel steun en hulp er van alle kanten aangeboden wordt, ik Natasja Blom als zorgmanager van de stichting weet hoe hecht de cliënten met elkaar op deze locatie zijn, en hoe zij deze steun en hulp die op allerlei manieren aangeboden wordt waarderen. Bij deze dan ook namens hun bedankt voor jullie bijdrage. 

Ook is de cliëntenraad door ons op de hoogte gebracht en hebben zij het volgende aangegeven. Wij als cliëntenraad zijn opgeschrikt door het nieuws. Het is belangrijk voor ons dat alle betrokkenen zich gehoord en gezien voelen. Namens de gehele cliëntenraad wensen wij alle betrokkenen heel veel sterkte toe.

J.Sritharan Voorzitter cliëntenraad

S.Sritharan Secretaris/Vice-voorzitterEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
22 donaties
€ 490,00