Saxion for re integratie

Saxion for re integratie | Geld inzamelen
 
 
Wij gaan minderbedeelden helpen door geld in te zamelen voor werkplaats31

UPDATE!! De actie is verleng tot dinsdag 18 September :)

 

 

Hallo allemaal,

 

Wij willen ons graag voorstellen als 7 studenten aan de hogeschool Saxion te Deventer.

 

Vandaag zijn wij begonnen met de opleiding Ondernemerschap en Retail management. Onze eerste opdracht is om geld op te halen voor het goede doel.

Ons goede doel is stichting werkplaats31@. Deze instelling helpt mensen met een verstandelijke of -fysieke beperking, vluchtelingen, mensen met burn-outs en dergelijke terug te keren in de maatschappij. 

Zij doen dit door deze mensen weer aan het werk te zetten, maar dan non-profit. Zij willen deze mensen helpen om hun passie weer terug te vinden. Dit doen zij door actief met de mensen aan het werk te gaan. Bijvoorbeeld door maatschappelijke projecten op te zetten zoals speeltuinen bouwen, banken bouwen voor scholen en goedkope bed and breakfasts neerzetten.

Deze mensen hebben een steuntje in de rug nodig om weer actief en positief bezig te gaan op de arbeidsmarkt, en Werkplaats31@ is daar de stichting voor om deze mensen te helpen. 

Wij willen geld inzamelen voor de stichting met het doel om de materialen voor 2 goedkope bed and breakfasts in te kopen. Deze bed and breakfasts zullen dan gebouwd worden door de deelnemers van werkplaats 31@. Deze twee bed and breakfasts zullen voor een goedkope prijs verhuurd worden voor 26 weken per jaar. De andere 26 weken zullen deze verhuurd worden aan mensen die dit niet kunnen betalen.

Dit wordt gefinancierd door de opbrengt van de eerste 26 weken.

Wij moeten met ons groepje 500 euro ophalen maar wij hopen natuurlijk daar ver over heen te gaan. We gaan werken voor het geld maar donaties zouden super zijn. Elke donatie helpt ons weer dichter bij ons doel te komen.

 

Elke euro wordt gewaardeerd. Vriendelijk bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
36 donaties
€ 823,00
Doel: € 500,00
164%

Deze actie is gesloten.