Saxion Deventer helpt Uganda

Saxion Deventer helpt Uganda | Geld inzamelen
 
 
Lerende ondernemers helpen Uganda

Voor onze Opleiding Small Business en Retail management, hebben wij een project gekregen om binnen 1 week geld in te zamelen voor de mensen in Uganda.

Visie

De ideale situatie is dat jonge mensen zijn geïnformeerd over zelfstandigheid en bewust gedrag. Deze jongeren kennen hun rechten, plichten en verantwoordelijkheden en hebben vaardigheden aangeleerd om om te gaan met de uitdagingen in het leven. De jongeren hebben zelfvertrouwen, hebben respect voor anderen en weten om te gaan met druk van buitenaf en conflicten. Ze zijn zich bewust van hun gedrag en de gevolgen ervan.

 

Missie

Het ombuigen van onmacht naar zelfsturing wanneer er sprake is van seksueel misbruik, verkrachting, incest of andere vormen van fysieke en/of emotionele uitbuiting van iemands integriteit. Communicatievormen en levenslessen zijn hierin belangrijk. De uitdaging is om de jongeren te confronteren met hun angsten en gevolgen van hun gedrag en ze te laten zoeken naar cultureel verantwoorde oplossingen. De ontwikkelde verhalen die de basis vormen van de voorstelling zijn herkenbaar voor de jongeren en cultureel relevant/ verantwoord.

 

Doel

"het ondersteunen en opleiden van slachtoffers die te maken hebben gehad met sexueel misbruik, uitbuiting, verkrachting, incest, kinderarbeid en huiselijk geweld. Om ervoor te zorgen dat het verhaal van deze machteloze slachtoffers omgezet kan worden in nieuwe creatieve projecten. Deze projecten zorgen ervoor dat persoon en land positieve ontwikkeling meemaken.

Dit alles om het verhaal van deze personen niet ongehoord te laten."Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

5 donaties
€ 25,00

Deze actie is gesloten.