Save the Rhino

Save the Rhino | Geld inzamelen
 
 
Help mee met het voorkomen van het uitsterven van de Neushoorns.

Elke dag sterven er 3 Neushoorns een pijnlijke dood omdat hun hoorn word gebruikt voor medicatie in Azie. Een kilo hoorn brengt stropers al gauw een slordige 50,000 euro per kilo en brengt meer op dan een kilo goud. De stropers verdoven de dieren vanuit helicopters en verwijderen de hoorn terwijl het dier soms nog bij bewustzijn is of onder toezient oog van een kalfje. Doordat de handel in hoorn zoveel geld opleverd hebben de stropers meer geld en betere materialen dan de Rangers in de parken en hier moet nodig wat aan gebeuren!

Een van de technieken die word toegepast is het verdoven vanuit een helicopter waarbij er direct word geland en het dier word beroofd van zijn hoorn dit gebeurd zo snel dat een ranger altijd te laat is omdat deze niet over de juiste middelen beschikt om dit te kunnen voorkomen.

Help mij en Savetherhino.org voor betere uitrustingen voor de rangers ,en goede voertuigen ,en meer rangers, zodat er een einde kan komen aan de maar aanhoudende stroperij en walgelijke dierenleed, u maakt het verschil. En met zijn allen kunnen we deze prachtige dieren bewaken en redden van de ondergang maar dat kost geld, geld wat Arika niet heeft en daarom is uw hulp nodig met uw donaties worden diverse projecten opgezet en Rangers getraind, moderne wapens en opsporingsapparatuur aangeschaft en worden neushoorns naar veiligere reservaten getransporteert.

Wie ik ben? Ik ben Dominique ik heb jarenlang Neushoorns verhuisd voor fokprogrammas om de soort in stand te houden maar op dit moment gaat de populatie hard achteruit en hun lot ligt in onze handen, deze vriendelijke reus mag nooit uitsterven!

 

Donaties gaan direct naar savetherhino.org.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 20,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.