SAVE THE NEXT GENERATION NEPAL

SAVE THE NEXT GENERATION NEPAL | Geld inzamelen
 
 
Alle kleine beetjes, kunnen een verschil maken!

Volgend jaar april mag ik samen met een paar klasgenoten van de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg twee weken naar Nepal om ontwikkelingswerk te gaan doen. We gaan de 6-daagse Quest Trek lopen, voor Mountain Child Care.

Wat doet Mountain Child Care?
Mountain Child Care vind dat ieder persoon een bijzonder talent met zich mee draagt, daarom bieden zij, straat en weesjongeren uit Nepal een persoonlijk leiderschapsprogramma aan. Omdat deze jongeren geen familie meer hebben om op terug te vallen en ook geen financiële middelen hebben om iets van hun leven te maken, is het moeilijk voor hen om hun hoofd boven water te houden.
Mountain Child Care neemt deze jongeren mee op een 6 daagse Quest Trek dwars door de Himalaya. Tijdens deze Quest Trek gaan de jongeren op zoek naar hun talenten. Hiermee bieden zij de jongeren zicht op een goede toekomst, zodat zij leren hun talenten in te zetten in de maatschappij. 

Naast deze Quest Trek, krijgen deze jongeren 3 jaar lang loopbaanondersteuning. Zij leren hun talenten te gebruiken, zodat ook zij kans krijgen op een goede toekomst! 

Wil je meer weten over de stichting Mountain Child Care? Ga dan naar de site: www.mountainchildcare.org

Ik ga deze 6-daagse Quest Trek ( 60 Kilometer) zelf ook lopen samen met de Nepalese jongeren.

Maar: Dit project kost 2500 euro per persoon en hiervoor hebben wij sponsoren nodig. Dit geld is voor de Quest Trek en de loopbaanbegeleiding die de Nepalese jongeren krijgen. 

Wil jij mij en een Nepalese jongere helpen? Doneer dan nu! 

Alle kleine beetjes helpen voor een betere toekomst van Nepalese jongeren!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 2.500,00
0%

Deze actie is gesloten.