Save the Children

Save the Children | Geld inzamelen
 
 
Doneer Actie voor goed doel

Beste dames en heren, 

 

Mijn naam is Derya, ik ben 26 jaar oud en ik ben gediagnosticeerd met een zware depressie. Ik heb sinds kleins af aan heftige periodes ervaren en dit is opgestapeld. Nu heeft dit helemaal niets te maken met mijn doneer actie, maar is het wel de reden waarom ik dit doe. Ik heb sinds kind af aan het gevoel gehad niks te hebben bereikt of goeds te hebben gedaan. Ik heb met mijn psycholoog heel lang nagedacht en ben op het idee gekomen een donatie op te bouwen voor het goede doel Save the Children. Dit idee is bij mij begonnen toen ik een aantal jaar terug mij begon te verdiepen in kinderen uit derde wereldlanden. Ik heb ook via school vaak geprobeerd acties uit te voeren om geld in te zamelen.

Ik probeer dit goede doel zelf te steunen maar ik heb zelf niet meer dan een paar euro per maand over voor het goede doel aangezien ik op mij zelf woon en mijn beide ouders verloren ben op jonge leeftijd en door mijn depressie ook niet veel mensen om mij heen heb. 

Ik heb alle moed bij elkaar geraapt want voor mij is dit een grote stap. Het doel heb ik ingesteld op een willekeurig bedrag want het maakt me eigenlijk niet uit wat het bedrag uiteindelijk is. Zolang ik maar samen met jullie mijn doel van iets bijdragen aan dit goede doel kan bereiken. 

Bent u niet bekend met het goede doel? Klik dan hier op de link van hun site. Natuurlijk kunt u daar ook op doneren. 

https://www.savethechildren.nl/?gclid=EAIaIQobChMI3ffwn6uY3wIVxOF3Ch112QsOEAAYASAAEgKJYfD_BwE

 

Het betekend meer voor me dan u zich kan voorstellen. 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 15,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.