Save Afrika

Save Afrika | Geld inzamelen
 
 
we gaan met 20 leelringen van het Sint Joris College naar Zuid Afrika om de bevolking daar

Hoi ik ben Daya Darman, 16 jaar en ik ga met 19 andere leerlingen van het Sint-Joris College op expeditie naar Zuid-Afrika. we gaan samen met de stichting 'bambanani naar Zuid-Afrika om ontwikkeligshulp te bieden en verrichten. De stichting Vrienden van Bambanani zet zich in voor educatie en opvang van kinderen in Zuid-Afrika.


we gaan in Zuid-Afrika hele voedzame bomen planten genaamd 'miracle trees'. De bladeren van deze bomen bevatten heel erg veel belangrijke voedingstoffen die de bevolking goed kan gebruiken. Verder gaan we ook voedseltunnels aanleggen en schooltjes bezoeken. We gaan kijken hoe het leven daar is en wat we kunnen doen om de bevolking daar nog meer te helpen. De voedseltunnels en de miracles trees kunnen wanneer wij weer weg zijn, onderhouden worden door de lokale bevolking zodat zij hier ook profijt van blijven hebben.

Om dit te kunnen doen moet Ik doormiddel van sponseren maar liefst een bedrag van 2200 euro bij elkaar zamelen en dar heb ik uw hulp hard bij nodig!!

we gaan in de carnavalsvakantie 2018 naar Zuid-Afrika en het bedrag moet rond november, december wel bij elkaar zijn.

Ik zou het echt geweldig vinden als u mij hierbij zou willen helpen, zodat ik hulp kan bieden aan de mensen en kinderen in Zuid- Afrika. Ik wil namelijk al heel lang vrijwilligerswerk doen in Afrika en dit is mijn kans. Helpt u mee?
Alle kleine beetjes komen goed van pas,

Alvast heel erg bedanktEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
30 donaties
€ 480,00
Doel: € 2.200,00
21%

Deze actie is gesloten.