Sammie het blije, gehandicapte kitten

Sammie het blije, gehandicapte kitten | Geld inzamelen
 
 
Sammie heeft een gebroken rug en heeft hierdoor medische kosten en extra spullen nodig

Ons kleine kitten Sammie is samen met haar broertje Teddy en zusje Vlinder in een doos gevonden. Gewoon weggegooid door mensen.
Alledrie de kittens waren doodziek en mager en Sammie sleept met haar achterpootjes.
We hebben gevochten wat we konden, maar helaas is zusje Vlinder overleden. Alle kittens hadden giardia (darmparasiet), prutoogjes en waren ondervoed. Ondertussen is Teddy geplaatst samen met zijn vriendje uit een ander nest.
We hebben fotos laten maken van Sammie haar ruggetje en het blijkt dat deze gebroken is geweest toen ze heel klein was en ondertussen alweer vastgegroeid. Sammie heeft wel gevoel en iets beweging in haar pootjes, maar heeft zichzelf waarschijnlijk door de pijn na de breuk geleerd met haar onderlijfje te slepen. Ze zal nu opnieuw moeten leren lopen.
Na het trainen van haar rug- en beenspieren is Sammie ondertussen niet meer incontinent en gaat zij zelfs zelfstandig op de kattenbak! Ook probeert ze af en toe op haar pootjes te staan, maar door de gebroken rug draait haar onderlijf steeds opzij waardoor ze haar evenwicht verliest.
Door de breuk was zij eerder onzindelijk/incontinent. Zij zal wel voor altijd een pijnstiller krijgen die haar helpt om te blijven bewegen en de oefeningen te doen voor haar spieren. Ook zijn er voor in de tuin diverse kleden gekocht en in de toekomst denken we aan nepgras. Sammie is namelijk graag in de tuin maar doordat zij met haar achterpootjes sleept krijgt ze wonden aan haar pootjes.
Met jullie donaties krijgen wij weer wat lucht! We zijn een kleine organisatie en helpen graag de dieren die het het hardst nodig hebben, maar dat kost ook geld, veel geld.
Wij willen je heeeeeeel erg bedanken voor je donatie groot en klein!

Stichting Ons adoptiehoekje Paddy's adoptiehoekje
18-09-2020

Sammy is ondertussen een superblij en gezellig poesje geworden. Ze is grote vrienden met 1 van de andere katten in huis en wordt heel lief gewassen door hem, wat ze met een tevreden glimlach ondergaat. Ze is gek op spelen en daagt zelfs de opperpoes in huis eens uit voor een spelletje tikkertje en gaat er dan snel vandoor. Ook het looprad vindt ze geweldig als ze een gekke bui heeft haha.


25 donaties
€ 238,00