Samenloop voor hoop

Samenloop voor hoop | Geld inzamelen
 
 
Jouw donatie, is onze motivatie..

SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daar omheen word een een bijzonder programma samengesteld. 

Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil. Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers.

     
Lelystad - Voor het eerst wordt op 22 en 23 september 2018 in Lelystad de 'Samenloop voor Hoop' gehouden. Dat is een 24-uurs estafetteloop, waarmee geld wordt ingezameld voor de bestrijding van kanker.

 

Tijdens de loop lopen mensen die kanker hebben overleefd en mensen die in de omgeving te maken hebben gehad met kanker samen met anderen in teams 24 uur over een vast parcours. Daaromheen vinden allerlei activiteiten plaats.

Wij zijn team HOOP (nr 4) een enthousiaste groep mensen die samen de eerst samen loop voor hoop lopen in lelystad. Zie ook samenloopvoorhoop.nl  Dit gaat gebeuren op 22 september. Dit duurt nog even maar geeft ons ook de tijd om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor dit goede doel en wat zo hard nodig is.. 

Jouw donatie is dan ook onze motivatie... ❤

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 65,00
Doel: € 2.000,00
3%

Deze actie is gesloten.