Samen zorgen voor Jack!

Samen zorgen voor Jack! | Geld inzamelen
 
 
Samen zorgen voor Jack, ieder op zijn eigen manier

Mogen wij jullie voorstellen aan Jack? Jack is een dwergpoedel van ruim 14,5 jaar jong. Staar aan beide oogjes, doof, en wat andere lichamelijke gebreken die bij deze respectabele leeftijd horen. Bovendien heeft Jack er best heel veel moeite mee om alleen thuis te blijven; dan begint hij te blaffen en dat houdt niet op totdat baasje weer thuis is.

Daarnaast is hij ook superlief en super sociaal naar andere honden en katten. Maar ja ... zijn cv is natuurlijk wel wat zorgelijk. Het maakt het vinden van een nieuw thuis echt wel lastig.

En dat is ook wel logisch. Heel veel mensen moeten regelmatig de deur uit voor werk en andere activiteiten. En mensen die alle tijd beschikbaar hebben, zijn meestal al wat ouder en vinden het idee dat ze op redelijk korte termijn weer afscheid moeten nemen van hem, niet prettig.

Het heeft ons aan het nadenken gezet. Er ís een prachtige opvang voor Jack. Bij iemand die graag voor Jack wil zorgen met al zijn gebreken en behoeftes en ook zijn liefde en gezelligheid. En daar ook de ruimte en mogelijkheden voor heeft. Maar: bij wie de financiële middelen minder toereikend zijn.

We hebben overlegd met het asiel in Amstelveen, waar Jack verblijft. Zij willen, in het belang van Jack, heel graag meewerken aan de plaatsing in de opvang. Samen met ons, met het nieuwe baasje, en: met jullie.

Wij hebben het asiel voorgesteld dat wij, als poedelliefhebbers met en onder elkaar, gezamenlijk voor Jack gaan zorgen. Het asiel door de zorg voor Jack aan onze opvang over te dragen. Aan de opvang door Jack een warm en welkom thuis te bieden. Aan ons allemaal door die zorg financieel mogelijk te maken.

Het asiel werkt vol overtuiging mee, de opvang ook en wij als PoedelBemiddeling ook. PoedelBemiddeling zal de zorg voor Jack monitoren en zal het contact met de opvang onderhouden.

Dan komen wij bij wat jullie kunnen doen, en hopelijk met dezelfde volle overtuiging als het asiel, de opvang en de PoedelBemiddeling. Als we de kosten gezamenlijk een beetje kunnen delen, dragen we allemaal bij aan een mooi en welverdiend pensioenplekje voor Jack.

Hoeveel geld hebben we nodig? Nou, dat valt reuze mee hoor. We hebben vervoer nodig tussen asiel en opvang. Jack krijgt momenteel geen medicatie. Hij krijgt wel speciaal voer maar hij eet natuurlijk geen reuzeporties. Wel willen we een potje hebben voor dierenartsenbezoeken, zodat Jack de juiste zorg krijgt op het moment dat het nodig zal zijn.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan Jack's warme pensioenplek? Samen met het asiel Amstelveen, de opvang, de PoedelBemiddeling en de andere poedelliefhebbers die het hopelijk ook een fijn idee vinden om op deze manier Jack te kunnen helpen? Elke bijdrage is er één, groot of klein, en even gewaardeerd. Want: elke bijdrage helpt Jack.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
41 donaties
€ 502,00
Doel: € 500,00
100%

Deze actie is gesloten.