Samen Sterk voor Lombok | Geld inzamelen
 
 

Samen Sterk voor Lombok

Samen kunnen we ervoor zorgen dat we allemaal ons steentje bijdragen.

Hallo Lieve vrienden,

De vakantie is alweer bijna voor iedereen voorbij en het normale leven gaat weer verder. We hopen dat jullie allemaal hebben genoten.

Zoals iedereen inmiddels heeft meegekregen, zijn op Lombok flinke aardbevingen. Helaas afgelopen zondag wederom 3 heftige bevingen en ook vandaag weer.
Zelfs hier op bali zijn de heftige schokken te voelen. Iedereen probeert dan zo snel mogelijk een veilige plek te vinden om te blijven tot de aardschokken over zijn, je hoort de angstige kreten van paniek. Hartverscheurend!

Het dodenaantal zit inmiddels boven de 400 mensen en 75% van de woningen is verwoest.
Wij willen super graag helpen!

Dit hebben we al gedaan met een oproep voor spulletjes welke vakantiegangers niet meer nodig hebben. Natuurlijk is dat vanuit Nederland niet te doen. Nu zou ik jullie illen vragen om ons te helpen, zodat wij de mensen op Lombok persoonlijk kunnen helpen. Al is het maar 1,-, alle beetjes helpen om samen Lombok weer stukje bij beetje te herbouwen.

Wij gaan jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden over wat we met het geld aan doen.


Bedankt alvast!
Dikke Bali-knuf van Theo & Edith

 

Edith Smits
25-08-2018

Vandaag hebben we spullen naar dr. Ayu Gipsy gebracht.  Na een oproep op FB of mensen na hun vakantie hun spulletjes,  die ze niet meer nodig hadden wilden doneren. Ik heb spullen gekregen van Robert, Marjon en Elza die hier wonen, waar ik super blij mee ben. Zelf heb ik ook spulletjes gedoneerd. Alle kleine beetjes helpen. Het is erg hard nodig. 

Groetjes Edith


 

Laat een reactie achter

11 donaties
€ 405,00