Samen Sterk voor Lombok

Samen Sterk voor Lombok | Geld inzamelen
 
 
Samen kunnen we ervoor zorgen dat we allemaal ons steentje bijdragen.

Hay hay lieve mensen,

Eerst wil ik jullie nogmaals bedanken voor de lieve donaties. 
Ik heb er geweldige dingen van kunnen kopen 😄
Eerst heb ik in Nederland ontsmettingsmiddelen, verbandrolletjes en paracetamol voor volwassenen en kinderen van gekocht. 
Hier op Bali heb ik héél veel pennen, potloden, kleurtjes, ballen, springtouwen en nog veel meer voor de kinderen gekocht, zodat ze weer kunnen genieten van de mooie dingen.
Ook wilde ik hier nog dekens kopen, maar deze zijn hier best prijzig.
Dit ga ik doen in als we in januari weer in Nederland zijn.

Ook heeft de Etos in Veghel ons bekertjes, kommetjes en lepeltjes gegeven.
Iedere keer als we in Nederland zijn krijgen we iets mee.

Hoe geweldig lief is dit.

Daarom nogmaals Anoniem, mijn dochter Renée, mijn lieve schatjes Xayla en Zyara, Mark en Michelle, fam. van Remmerden, Scanshares, Daniel en Jessica, Nanette, Hans en Anja, Theo en Ria, Chris, Gerrit en Door, Els en de Etos Veghel, super super bedankt 💖. 

We blijven doorgaan met helpen.

 

------------------------------------------------------

 

Hallo Lieve vrienden,

De vakantie is alweer bijna voor iedereen voorbij en het normale leven gaat weer verder. We hopen dat jullie allemaal hebben genoten.

Zoals iedereen inmiddels heeft meegekregen, zijn op Lombok flinke aardbevingen. Helaas afgelopen zondag wederom 3 heftige bevingen en ook vandaag weer.
Zelfs hier op bali zijn de heftige schokken te voelen. Iedereen probeert dan zo snel mogelijk een veilige plek te vinden om te blijven tot de aardschokken over zijn, je hoort de angstige kreten van paniek. Hartverscheurend!

Het dodenaantal zit inmiddels boven de 400 mensen en 75% van de woningen is verwoest.
Wij willen super graag helpen!

Dit hebben we al gedaan met een oproep voor spulletjes welke vakantiegangers niet meer nodig hebben. Natuurlijk is dat vanuit Nederland niet te doen. Nu zou ik jullie illen vragen om ons te helpen, zodat wij de mensen op Lombok persoonlijk kunnen helpen. Al is het maar 1,-, alle beetjes helpen om samen Lombok weer stukje bij beetje te herbouwen.

Wij gaan jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden over wat we met het geld aan doen.


Bedankt alvast!
Dikke Bali-knuf van Theo & Edith

 

Edith Smits
25-08-2018

Vandaag hebben we spullen naar dr. Ayu Gipsy gebracht.  Na een oproep op FB of mensen na hun vakantie hun spulletjes,  die ze niet meer nodig hadden wilden doneren. Ik heb spullen gekregen van Robert, Marjon en Elza die hier wonen, waar ik super blij mee ben. Zelf heb ik ook spulletjes gedoneerd. Alle kleine beetjes helpen. Het is erg hard nodig. 

Groetjes Edith


12 donaties
€ 455,00

Deze actie is gesloten.