Samen sterk.. Positieve gedachten..

Samen sterk.. Positieve gedachten.. | Geld inzamelen
 
 
ouders ziek kanker samen genezing leven positief blijven doorzetters

U zou 't zelfde doen.. Toch? Helpt u ons ..? 

 

Crowdfunding 40.000 euro voor hyper-oncotherapie in Gronau

Wij starten deze crowdfunding voor onze moeder Willemien Boerdijk en onze vader Henk Timmer.

Zij zijn beiden ernstig ziek en wij zoeken naar middelen om hun leven weer wat meer inhoud te kunnen geven zodat we ze nog zo lang mogelijk met een lach op hun gezicht bij ons mogen houden.

Toen mama ons haar diagnose kwam vertellen dachten wij dat dit het zwaarste gedeelte was...Dat we samen sterk en positief genoeg waren om dit te kunnen overwinnen. Samen sterk, zoals altijd !

Helaas bewees een nieuwe scan in december dat dit helaas niet altijd genoeg is. Kleine, simpele dingen zoals boodschappen voor ze doen, samen naar buiten gaan, urenlang kletsen maar zelfs ook samen zitten en zwijgen zijn de beste dingen die wij kunnen doen om hen in deze tijden te helpen. We willen zoveel meer.. maar helaas houden in Nederland de kansen op. Niet echt meer de hoop kunnen hebben op betere dagen omdat alles draait om geld, terwijl er zoveel dingen veel belangrijker zijn. Samen herinneringen maken, fijne dingen meemaken en hoop hebben en mogen houden.

Onze moeder is 64 jaar. Ze heeft in juli 2018 na een heel gezoek en gepuzzel oa in het AMC de diagnose darmkanker gekregen en er is gestart met bestralingen, chemo tabletten, chemotherapie en immuuntherapie. De tumoren hebben hier op gereageerd, maar op de scan werden er helaas meerdere uitzaaiingen aangetroffen waardoor een operatie niet meer mogelijk bleek zonder een normaal pijnvrij leven te kunnen leven.

Doorgaan met de levensverlengende chemo/bestralingen is moeilijk. Mam voelt zich hier niet beter door en haar kwaliteit van leven gaat hier niet op vooruit.

Mama heeft na veel zoeken een therapie gevonden waar ze ontzettend graag voor wil gaan en deze vind plaats in Gronau in Duitsland. Deze therapie noemen ze hyperthermie en oncothermie. Dit is een effectieve, wetenschappelijk bewezen en vooral een veilige ondersteuning bij kanker. Zij heeft daar inmiddels een intake gehad en ze wil dit gaan doen. Helaas worden deze behandelingen in Nederland niet vergoed door de zorgverzekering. Voor de behandeling zou ze twee keer in de week af moeten reizen naar Gronau en daarbij komen de kosten á €200 per behandeling. Mama heeft haar leven lang keihard gewerkt en hoewel haar vuurtje nog flink brand laat haar lichaam dit helaas niet toe. Mama heeft altijd voor ons gezorgd, wij willen haar nu graag helpen. Om deze reden vragen wij hulp via crowdfunding om deze therapie te kunnen gaan volgen zodat ze hopelijk nog lang ( en vooral gelukkig en pijnvrij ) bij ons kan blijven en van haar leven kan genieten.


Ook onze vader, Henk Timmer (68 jaar) is ziek. hij werd vorig jaar ineens erg ziek, hij viel vreselijk veel af en kon steeds minder in beweging komen en zijn werk maar vooral ook zijn hobby als vrijwilliger bij Natuurmonumenten werd al snel een hele opgave..

Het stukje van een bank naar een tafel werd hem al snel teveel en ook is hij vaak gevallen doordat zijn gevoel in zijn benen van het ene op het andere moment weg is. In die periode heeft hij de nodige onderzoeken gehad maar nergens kwam iets uit. Uiteindelijk zijn we terechtgekomen bij het Erasmus in Rotterdam. Daar hebben zij het Anti-hu syndroom bij hem geconstateerd.

Anti-hu is een paraneoplastisch en neurologisch syndroom en staat voor buikklachten en neurologische symptomen als vroege manifestatie van longkanker.

Het tast zijn hele beweging en zenuwstelsel aan, waardoor hij niet echt iets vast kan houden zoals bv een kopje koffie, een pen, de voor zoveel mensen gewone dingen die zo vanzelfsprekend lijken.

Ook al is het anti-hu syndroom aangetroffen er is (nog) geen tumor gevonden, de artsen weten niet wat ze ermee moeten want het Anti Hu syndroom is hier niet te genezen… immuunglobeline wat hier geprobeert word in zware kuren, maar waarvan ze eigenlijk al aangeven dat 't amper resultaat zal hebben, verzwakt hem alleen maar meer waardoor hij echt een lappenpop is..  Papa heeft momenteel de nodige aanpassingen in huis zoals een traplift en ook een scootmobiel zodat hij zich weer enigszins kan redden. Ook hij zou in Gronau een behandeling kunnen krijgen waardoor hij zich weer beter zou kunnen voortbewegen en hopelijk zonder (veel) pijn. Zijn leven zal dan meer inhoud kunnen krijgen. In de man die nu gedwongen is de hele dag op de bank te zitten herkennen wij niet de hardwerkende, van het leven genietende man die hij was. Het zou mooi zijn als we onze beide ouders zouden kunnen helpen en we nog een poos van hen, en samen van het leven kunnen genieten.

Al deze behandelingen kosten enorm veel geld. Het bedrag is zó hoog dat we dit onmogelijk met ons gezin kunnen ophoesten.
Daarom hebben wij hier hulp bij nodig!

 

https://sanulogic.com


We hopen ontzettend dat er genoeg mensen zullen zijn met een goed hart die ons zouden willen helpen om het geld bij elkaar te krijgen. Wij willen onze ouders zoals zovelen niet missen. Ze hebben nog zoveel om van te genieten. De kleinkinderen.. mooie dagen.. de zon.. de natuur. Al die dingen die niet om geld draaien, maar om het samen mogen zijn. Wij hopen dat er mensen zijn die iets herkennen in ons verhaal. Alle beetje helpen ons op weg en we zouden iedereen eeuwig dankbaar zijn als we dit bedrag voor de behandelingen bij elkaar zouden kunnen krijgen.

Bij deze willen we alvast iedereen bedanken voor de overweldigende berichtjes en natuurlijk donaties.

Zelfs van mensen die onze ouders, of ons allemaal helemaal niet kennen....we zijn er overdonderd van...hartverwarmend !!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
113 donaties
€ 3.205,00

Deze actie is gesloten.