Samen sterk FreeaGirl

Samen sterk FreeaGirl | Geld inzamelen
 
 
Doneer voor Free a Girl

Wij zijn Odette, Ilse, Laurien & Imke en zijn 2de jaars studenten van Hogeschool Schoevers Amsterdam en volgen de HBO studie Officemanagement. Voor het vak Projectmanagment gaan wij een evenement organiseren om geld op te halen voor het goede doel. Wij hebben gekozen voor het goede doel free a girl. Wij krijgen geen budget om ons evenement te realiseren, wij zijn daarom opzoek naar sponsoren.

Ons doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor Free a Girl, zodat zij nog meer meisjes kunnen helpen!

 

Free a Girl zet zich in om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeert de stichting in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers. De afgelopen 9 jaar hebben zij bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 4.000 meisjes uit bordelen in Azië.

Hoewel het onmogelijk is de ware omvang van het probleem vast te stellen, wordt geschat dat in India alleen al 1,2 miljoen kinderen worden uitgebuit voor commerciële seks, waarvan de overgrote meerderheid meisjes betreft.

Om dit te bereiken, biedt Free a Girl financiële ondersteuning aan lokale organisaties waar onze toegevoegde waarde het grootst is. Zij steunen partnerorganisaties in India, Nepal, Bangladesh, Thailand, Brazilië en Nederland.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 90,00
Doel: € 1.000,00
9%

Deze actie is gesloten.