Samen op weg met Noali

Samen op weg met Noali | Geld inzamelen
 
 
Wie helpt ons bij de aanschaf van rolstoelbus voor Noali?

Noali is een vrolijk meisje van 3 jaar en is het derde en jongste kindje in ons gezin. Tijdens haar geboorte heeft Noali een hersenbloeding gehad, waardoor er bij Noali een waterhoofdje is ontstaan. Na een moeilijke periode van veel onderzoeken en onzekerheid is er bij Noali een inwendige drain aangelegd om het teveel aan hersenvocht af te voeren. Helaas ontstonden er, ondanks de goede zorgen in het UMCG te Groningen, problemen met de drain waardoor Noali in haar eerste levensjaar zesmaal is geopereerd. Hierdoor lag ze meer in het ziekenhuis dan dat ze thuis was.

Door deze vele operaties heeft Noali een ontwikkelingsachterstand opgelopen en is ze door een te lage spierspanning ook lichamelijk gehandicapt. Ze is niet in staat om zelfstandig te zitten, te staan of te lopen, zodat ze bij alle dagelijkse verrichtingen ondersteuning nodig heeft in de vorm van hulpmiddelen en zorg.

Door de zorg voor Noali waren we genoodzaakt te verhuizen naar een woning met slaap- en douchegelegenheid op de begane grond zodat we Noali niet meer naar boven hoeven te tillen en douche kan worden aangepast. Noali heeft momenteel een aangepast bed, een aangepaste kinderwagen en de volgende stap voor Noali zal een rolstoel zijn en aangepast vervoer.

Onze wens is een rolstoelbus voor Noali zodat we Noali op een verantwoorde wijze kunnen vervoeren naar o.a. het medisch kinderdagverblijf, het ziekenhuis, maar ook samen op weg kunnen, als een echt gezin, met haar broer Djayden en zusje Jaycelynn.

Door de vele medische onkosten over de afgelopen drie jaar en de verhuizing is het voor ons alleen financieel niet haalbaar om een rolstoelbus te bekostigen, mede doordat de bus niet ouder mag zijn dan drie jaar. De gemeente verzorgt namelijk alleen de noodzakelijke aanpassingen in de rolstoelbus indien de bus niet ouder is dan drie jaar.

Wie kan ons helpen om deze bus bij elkaar te krijgen? Alle beetjes helpen!

Alvast heel erg bedankt, ook namens Noali.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

267 donaties
€ 13.136,00
Doel: € 25.000,00
52%

Deze actie is gesloten.