Samen naar Amerika

Samen naar Amerika | Geld inzamelen
 
 

Lieve familie, vrienden, collega's en kennissen,

 

Wij willen jullie om hulp vragen.

 

Clemens is ongeneeslijk ziek. Daarom hebben wij deze actie voor hem, Maaike en de kinderen opgezet. Om ze onvergetelijke herinneringen te geven.

 

De afgelopen 3 jaar heeft Clemens verschillende levensverlengende behandelingen ondergaan. Helaas wint de ziekte steeds meer terrein en begint de klok te tikken.

 

Bij het stellen van de vraag aan Clemens: ‘Heb jij nog iets op je bucketlist staan?’, antwoordde hij: ‘Eigenlijk heb ik alles afgevinkt, ik had alleen nog graag een keer met mijn gezin naar Amerika gewild, ik ben daar zelf vaak voor werk geweest en wil het nog graag mijn kinderen laten zien.’

 

Wij, Marco en Karin, willen Clemens, Maaike en de kinderen deze reis cadeau geven. Op deze manier kunnen wij ze zowel financieel als organisatorisch ontzorgen. Zo kunnen zij als gezin alle tijd besteden aan genieten met elkaar.  Met als enige taak: mooie en onvergetelijke herinneringen maken.

 

Help je mee om deze mooie reis werkelijkheid te maken*?

 

Liefs Marco (collega) en Karin (schoonzusje)

 

*Stel dat de reis vanwege reisbeperkingen of medische redenen geen doorgang kan vinden, dan wordt er zorgvuldig gekeken naar een passende bestemming voor het gedoneerde bedrag. Mogelijk dat Maaike en de kinderen op een ander moment deze reis alsnog samen kunnen maken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
383 donaties
€ 17.685,00
Doel: € 15.000,00
117%