Samen met 9 toppers ren ik 100 km voor HOH

Samen met 9 toppers ren ik 100 km voor HOH | Geld inzamelen
 
 
100 km voor Home of Hope rennen, elke gift is welkom!

Ik, Jasmijn van Dijk (vooraan op de foto) vertrek begin september richting Sri Lanka, om vrijwilligerswerk te verrichten in kinderrevalidatiecentrum Home of Hope. Home of Hope is een organisatie die zich ontfermt over kinderen met weinig toekomst. Naast een toekomst voor deze kinderen heeft Home of Hope ook een revalidatiecentrum voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ik ga als fysiotherapeute onder andere aan de slag in het revalidatiecentrum. Op dit moment lopen er verschillende projecten in Home of Hope waarvoor enorm veel geld nodig is. Zo wordt er hard gewerkt aan een nieuw tehuis voor de allerjongsten en ook wordt er gespaard voor een nieuwe schoolbus voor de kids. 

Nou heb ik 9 toppers gevonden die graag hun bijdrage willen leveren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Home of Hope. Samen met deze 9 sportievelingen gaan we samen in totaal 100 km rennen tijdens de Eemmeerloop in Spakenburg. De eemmeerloop in Spakenburg vind plaats op 13 mei 2017. Wilt u ook u steentje bijdrage, dan kunt u ons sponsoren, wij streven naar een bedrag van 1000 euro. Mag ik jullie even voorstellen aan de 9 mensen die achter mij staan:

Foto van links naar rechts:

Julia Offinga, Ingrid Nel, Anne van Twillert, Jorijka Hartog, Jeanine Muijs, Jasmijn van Dijk, Mirjam de Vries, Dasha van Diermen, Maria van Twillert, Maritha Pijpers.

Elke gift, groot of klein, eenmalig of periodiek, is van harte welkom en komt ten goed aan het welzijn van kinderen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
56 donaties
€ 1.075,00
Doel: € 1.000,00
107%

Deze actie is gesloten.