Samen komen we er wel

Samen komen we er wel | Geld inzamelen
 
 
Vele jongeren jong volwassenen halen niet uit het leven wat ze zouden moeten kunnen.

Vele jongeren/jong volwassenen halen niet uit het leven wat ze zouden moeten kunnen.
Dit kan vele oorzaken hebben, zoals een lichte psychische of lichamelijke beperking, thuisloos zijn, zich niet begrepen voelen of gewoon nooit een eerlijke kans hebben gehad.

Natuurlijk bestaat er veel dagbesteding in Nederland, maar wij willen dit net iets anders gaan doen. In plaats van die jong volwassenen een taak te geven, vragen wij aan hen: "Wat zou jij graag willen gaan doen?"

Zo kan er bijvoorbeeld iemand komen die fietsen wil maken, websites wil leren bouwen, een passie heeft voor sport en dit wil overbrengen naar derden of juist een eigen muziekstudio wil starten. Voor iedere wens zorgen wij voor ervaren vrijwilligers die helpen dit te verwezenlijken en hierin begeleiden.

In alle projecten betrekken we ook mensen uit de hele stad; bijvoorbeeld met deelnemen aan projecten (meedoen met sporten) of het verzamelen van materialen (matten, ballen etc.).

Dit alles met als hoofdtaak het zelfvertrouwen van de doelgroep en de verbinding met de maatschappij te verhogen.

Natuurlijk is er geld nodig om hier een goede start in te maken en daarom vragen wij jullie hulp. Wat we nodig hebben is geld voor notariskosten (voor het vastleggen van de organisatie en inschrijving KvK), een geschikte ruimte (huur voor de eerste paar maanden), computers, vervoer, inrichting, etc.

Helpen jullie ons dit project waar te maken?

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 15,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.