SAMEN IN ACTIE VOOR STICHTING HAARWENSEN

SAMEN IN ACTIE VOOR STICHTING HAARWENSEN | Geld inzamelen
 
 
Help mee 1 kind weer in de spiegel te durven kijken!

Als finalist Miss Beauty Of Noord Holland zet ik mij in voor Stichting Haarwensen. Veel kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen.

Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders. Het maken van één pruik kost namelijk €1.500,-!!Hoe kan je helpen: allereerst door dit bericht te delen, hoe meer dit bericht gedeeld wordt, hoe meer aandacht er komt voor deze geweldige stichting!

Daarnaast kan je ook helpen door geld te doneren naar: NL59 RABO 31787525 28 o.n.v. A. van Heel o.v.v. Stichting Haarwensen / postcode huisnr.

Mijn doel is dan ook om voor de finale van Miss Beauty Of Noord-Holland op 14 mei minimaal één kind gelukkig te kunnen maken met een pruik!

Als dank voor uw donatie ontvangt u een mooie armband die gemaakt is door kinderen van ''Gijs en Brechtje'', dit is een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.

Bedankt voor jullie support! Delen is liefEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 100,00
Doel: € 1.500,00
6%

Deze actie is gesloten.