Samen en vuist maken tegen zinloos geweld!

Samen en vuist maken tegen zinloos geweld! | Geld inzamelen
 
 
Steun Tommy en andere slachtoffers van zinloos geweld!

Na het viral gaan van weer een bizar mishandelingsfilmpje is het tijd om hele grote een vuist te maken tegen deze laffe daders. Laten we in Nederland dit niet tolereren!

Tommy is het nieuwste slachtoffer die weer in de media is verschenen. Hij werd vrijdag door een groep leeftijdgenoten geschopt en geslagen in een parkje bij het Kikkerveen. Met een gebroken neus, een gescheurd oor is hij bont en blauw geslagen. De politie pakte maandagavond al twee jongens op voor betrokkenheid bij de ernstige mishandeling.

De wonden zullen helen maar deze gebeurtenis is zeer traumatisch voor hem en de vele andere slachtoffers van zinloos geweld. Om deze en andere slachtoffers een hand onder de riem te steken, kun je hier jouw afschuw laten blijken en Tommie en andere slachtoffers een hard onder steken.

Na het sluiten van deze funding zal bekeken worden hoe Tommie geholpen kan worden bij zijn herstel. Overige donaties zullen volledig ten goede komen aan Slachtofferhulp Nederland!

Steun jij ook deze actie met jouw vuist? Dit moet stoppen!

I.v.m. het schokkende karakter van de beelden van deze mishandeling worden deze niet via deze pagina gedeeld.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 25,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.