Rust voor gezin met zieke vader

Rust voor gezin met zieke vader | Geld inzamelen
 
 
Week weekend weg voor het gezin

Stel je voor je bent 11 jaar en je ziet tijdens je eigen voetbalwedstrijd je vader op de grond vallen... 

Hij blijkt een zeer ernstige hartinfarct, stilstand en meerdere hartaanvallen te hebben. Is niet voor te stellen he..?! 

Toch is dit een van de jongens van FC Almere JO11 op 28 April 2018 overkomen. Dankzij twee zeer alerte en kundige omstanders  wordt je vader lange tijd gereanimeerd en uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht. Hier ligt hij na 3 weken nog steeds. Hij ligt aan de beademing en heeft nog n lange weg te gaan.

Dit gezin bestaat uit moeder, vader, zoon van 15 en zoon van 10. Vader kon n jaar geleden niet eens lopen en sinds hij dat wel weer kan geniet hij met volle teugen van de momenten langs het voetbalveld. Tot overmaat van ramp heeft de zoon van 10 vorige week een stukje van zijn knieschijf afgebroken. Zijn voetbalseizoen is helaas voorbij. Moeder heeft er nòg een zorg bij gekregen... 

Dit gezin worstelt door de gezondheid van vader al lange tijd met hun financiële situatie. Dit is de reden dat wij met de ouders van JO11 deze inzameling zijn gestart. We gunnen hen nadat ze alles achter de rug hebben rust in de vorm van vakantie. Hopelijk kunnen we ze een week comfortabel wegsturen, maar een weekendje zou al heel mooi zijn. Daar hebben wij uw hulp nodig! Dit verhaal kan geverifieerd worden bij de coördinator van FC Almere. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 135,00

Deze actie is gesloten.