Run4 Stichting Beter Dwars dan Lazy

Run4 Stichting Beter Dwars dan Lazy | Geld inzamelen
 
 
Steun Stichting Beter Dwars dan Lazy

Op 22 maart 2020 rennen wij 10KM tijdens de Stevensloop in Nijmegen om geld op te halen voor Stichting Beter Dwars dan Lazy. 

 

Over Stichting Beter Dwars dan Lazy

Je kunt het je bijna niet voorstellen, dat je ineens om welke reden dan ook, een (complete) dwarslaesie oploopt. Nooit meer kunnen lopen en volledig afhankelijk zijn van anderen. Dit overkwam de inmiddels 30-jarige Emiel.

 

Wat een leuk vrijgezellenfeestje moest worden veranderde al snel in een drama. Met een val, zoals een ieder ander ook valt, op een Wipeout parcours breekt Emiel op zaterdag 30 maart 2019 op twee plaatsen zijn nek. Het gevolg, een complete dwarslaesie op C5/C6/C7 niveau. Oftewel verlamd vanaf iets boven tepel niveau, handen en vingers verlamd en armen grotendeels verlamd. Het leven van Emiel is in een klap voor altijd veranderd.

 

Emiel stond in zijn nog jonge leven altijd voor iedereen klaar. Werkte hard, bouwde een goed lopende eenmanszaak op in de bouw, en was daar trots op. In zijn vrije tijd voetbalde hij graag, hield van een geintje en dronk graag een biertje en/of een baco . De doorzetter genoot van zijn leven. Tot die bewuste zaterdag.


Van het een op andere moment is hij bijna volledig verlamd geraakt en zal hij voor altijd gebonden zijn aan zijn rolstoel. Ondanks dit vooruitzicht wil Emiel zijn leven opnieuw oppakken. Op een positieve manier. Vol power. Momenteel is hij keihard aan het revalideren (voor zo ver dit kan) en werkt hij aan een nieuwe toekomst. De pas opgerichte Stichting Beter Dwars dan Lazy gaat hem daar (financieel) bij helpen zodat hij zich volledig kan richten op zijn revalidatie.

 

Emiel is de aanleiding geweest van de oprichting van de stichting, maar naast Emiel zijn er nog vele andere mensen die een dwarslaesie oplopen en wel een (financieel) steuntje in de rug kunnen gebruiken. Om dit te kunnen doen heeft de Stichting Beter Dwars dan Lazy nog veel meer donaties nodig.


Help mee en steun ons en Stichting Beter Dwars dan Lazy door te doneren. Onze dank is groot!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
96 donaties
€ 2.733,00