Run2care met BAX2Give

Run2care met BAX2Give | Geld inzamelen
 
 
PraKtima loopt en fietst RUN2CARE 2017 ism Bax2give


RUN2CARE 2017!

Dit jaar gaan we weer een nieuwe uitdaging aan om geld op te halen voor voor het goede doel. Op 25 en 26 november 2017 strijkt het BAX2Give circus neer in de vertrouwde omgeving van de Achterhoek.

DE GOEDE DOELEN VAN 2017

HET INLOOPHUIS OUDE IJSSEL

Het Inloophuis Oude IJssel is een plek voor mensen die leven met kanker. Iedereen uit Doetinchem en omgeving kan er terecht voor een goed gesprek, een ontspannende activiteit, een lezing of gewoon voor een kopje koffie. Er zijn altijd getrainde vrijwilligers aanwezig die vaak uit eigen ervaring weten wat kanker met je doet.

HOSPICEGROEP DE LELIE

De vrijwilligers van Hospicegroep De Lelie staan klaar voor iedereen in de Oost-Achterhoek en omgeving die naar verwachting niet lang meer te leven heeft. Zij bieden hulp in de thuissituatie of een gastvrij huis in geval de mogelijkheid tot thuisverzorging niet aanwezig is. Alles met het doel de moeilijke periode voor alle betrokkenen zoveel mogelijk te verlichten.

HOSPICE ZUTPHEN

Hospice Zutphen is een klein en sfeervol hospice dat ruimte biedt aan 5 gasten uit Zutphen en omgeving. Terminaal zieke mensen in de laatste levensfase zijn er welkom, ongeacht hun maatschappelijke achtergrond en levensovertuiging. Het hospice biedt een 'bijna-zoals-thuis' situatie waarin door de vrijwilligers liefdevolle ondersteuning geboden wordt.

STICHTING SRAVANA

Stichting Sravana biedt met behulp van geschoolde vrijwilligers zorg aan mensen die in de laatste fase van hun leven zijn gekomen. Dit kan in het gasthuis Sravana of bij u thuis. Sravana, afkomstig uit het Sanskriet, staat voor innerlijk luisteren, zodat de ander zich begrepen voelt. De wensen en behoeften van de gast, zijn of haar familie en/of naasten staan dus altijd voorop.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

3 donaties
€ 55,00
Doel: € 750,00
7%

Deze actie is gesloten.